0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
kod amera je sve na automatku bilo...zato jer ne mogu lijevom rukom držat volan, desnom mjenjati brzinu, lijevom nogom stiskati kvačilo, a desnom gas ili kočnicu, previše je to radnji odjednom :hehe:.....zato su kod njih bubnjari u rock grupama iznimno tražena roba
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Eh kad nisam mogao naći getribu... sad imam sve uduplo . Stigao donator u dvorište. Ona vražja guma od filtera zraka do usisne grane koju tražim mjesecima doslovno kao nova, getriba se šalta kao putar. heheeeee ne kažu uzalud strpljen spašen... volan kao nov, sjedala kao iz dučana, utegnuto sve do bola, 160 tkm na satu...baš kako donator mora biti! Predbožično šerafanje slijedi...
koja motorizacijata kombinacija mi je naj za 164, superica siva i samo joj neke fine felgice i gas, pričam od lako dostupnih verzija a ne q4 ili qv koje su vrh
Sezona kolinja... tjelesne tekućine teku posvuda.
zdrava školjka, da je moja bar takva bila
Živjet če dijelovi nje naprijed. Nešto kod Deana, a nešto kod mene. Tako da jedno žrtveno jagnje za održat 2 164 kod života
A sta je sa termostatom i pristiskom ulja?
Iskoristio sam trenutak, skroz prazna autocesta Ovi indikatori što svijetle crveno danas riješeni, promjenjen konektor posude za kočiono ulje i zamjenjena žica ABS-a koja je dirala karoseriju a nije smjela... :grin:(Image removed from quote.)
ma habeš kazaljke termostata, ulja, km-a......vidi kazaljku goriva
Vidio sam ja ali mislim u sebi to je Alfa , mora da nije tacan ni sat od goriva :grin: