0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Plava je još ljepša
lijepa je i plava, naravno.. ali ja nebi žrtvovao V6 Turbo zbog T.Sparka...
Prijatelju moj, da znaš zbog čega sam ja to napravio, žrtvovao bi i nju i sve što je potrebno, uključujući sebe Ali ukoliko znaš da netko treba odličnu šasiju s HR papirima slobodno javi, ova ponuda vrijedi za sve
ma slažem se..samo da mogu birati riješio bi se T.Sparka..ne vjerujem da je neto generalno puno skuplji V6 TB za održavanjeali nema potrebe dalje razglabati..siguran sam da si napravio najbolje u datoj situaciji
šema u ruke i trazi od konektora na pinjonu do sata koja zica kud ide i svaku provjeri pojedinacno, znam da je muka i kaos al jedino ti je to opcija jer na 156 sam nalazio zice puknute iza armature ili oko pregiba mootra ili konektor sjeban i sl. šeme a da to nadjes treba ti vremena jer rijetko kad je prva koju piknes.
Jesi barem stavio i oplate vrata u koži od turbaka?
Jesam frende, sve je kako treba biti, uskoro više slika :grinning-smiley-043:
ili opet u servis pa nek se oni bore s tim :cry: . Dobio sam par puta brzinomjer da radi, na bušilicu pričvrstio pinjon i vrtio, ali to je bilo na kratko, par sekundi i onda ko da je mrtvo, niš... A znam da je neka sitnica u igri.
odlično izgleda..jedino da su gore Zender Milano ili Siena ili neke oem felge ali znam da je u 4x98 jako sužen izbor
stavi drugi konektor onda gore, vjerojatno je u njemu problem.
Neka, neka.. bitno da je alfica tip-top Za pivkana uvijek spreman
Problema nema, pripremiti ću cijelu gajbu . Zbilja za ne povjerovati da je na bilo koji način on neispravan, izgleda kao nov, sve plastično i metalno je na njemu naizgled na mjestu a popio je i kontakt spreja dosta... koliko me je nasikirao, za njega pive jok :grin:
Brža bušilica od auta
sad je prava bomba ovaj drveni volan mi je ekstra
Da,svima se sviđa volan :icon_razz: , orginalan je, takav se ugrađivao u zadnju seriju 164