0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
moj prikazuje sve osim sata :
ako ti se ne žuri, rješit ću display kroz 2tj....
Super... od naša dva sastavim jedan... gdje parkiraš?
Stavio je na njuškalo? :
imam u planu..."zvjerčicu" jednu...felge reserved
nosi sve doam trebati će sad imaš dvije
Radim na tome druže Danko :grinning-smiley-043:
Jučer otkrio zlatni rudnik... 164 redizajn 2.0 v6 turbo sa q4 pragovina i spojleerima, te kompletnim mašinom, retrovizori i svjetla od superice, stakla vrata tapicirunzi,alu felge...i treba je raskapati spašavat...jel tko treba šta???
Meni bi dobro dosao ispravan ventilator kabine po diskontnoj cijeni
do sada sam čak uspio skinuti kompletnu zadnju pepeljaru :icon_lol: koju tražim već 3 godine, za sve ostalo sam u pregovorima da je dovučem doma i polako raskapam da je ne moram šerafati tamo gdje je...
ako uspješ skinut taj vent super, imaš naknadnu za ruke u cijeni jedino provjeri da li je ispravan ako ikako možeš.e da, oni kotačići za ručice zadnjih stakala mi isto zemi ako ova nije komplet na struju...
Dovezao danas display klime iz SLO .Radiiii... nešto predivno. Ostavio sam svoj stari display i nešto euriča i riješio problem I onu sam plastiku ispod brisača kupio ispravnu nepotrganu, onu što pokriva cijevi klime i filter klime
Sutra ja i Lost idemo kod alfe da je kupusamo...ide li još tko? nek se javi isad ili poslije zauvijek šuti :icon_lol:
ajde mi uzmi sutra ona dva čepa od šarafa brisača
U kakvom su stanju one kromirane lajsne oko branika?
Čovjeće pa sad imaš nov auto :To često pomislim, da mogu sad birat novi autu, zvao bi tvornicu i rekao im da mi slože jednu ganc novu 164-ku
To često pomislim, da mogu sad birat novi autu, zvao bi tvornicu i rekao im da mi slože jednu ganc novu 164-ku