Auto sutra gotov, zadnje kočnice savršene... novi zadnji diskovi 600 kuna, disk pločice 200 kuna,nova sajla ručne 130 kuna i gumice kočionih čeljusti koliko se sjećam nekih stotinjak kuna... izašli me koliko rabljene čeljusti, polovni kompresor klime i polovna letva volana zajedno
Na ovoj "novoj" letvi volana koja je usput rečeno kao nova zamjenjene manžete, radi bez greške ... nije ista kao stara u tom dijelu da ova nema amortizer (feder) ali je u ostalom identična. U vožnji promjena nema tako da mi je funkcija tog amortizera na letvi volana nerazumljiva, možda bi imalo svrhu na turbaku ili v6 ali na ts :huh: ?
Kompresor klime koji je bio na autu je zaribao, remenica se pomotala u stranu, stoga je bio maknut iz sustava te je isti kao rođen za sakupljaće sekundarne sirovine... montiran odličan drugi, sutra stiže natezač staznog remena 50 kuna i kad se strpa novi stazni remen 100 kuna ima da se ledi od klime... i onda alfa se vraća kući

:icon_razz: .
Cijene pišem ne da se pravim važan nego da onaj tko se upusti u ovakav sport zna šta ga čeka... sve u svemu dijelovi zbilja su bagatela s obzirom da se nisam previše trudio obilaziti po dučanima.
Danas sam doznao od svoje CIA-e da ovdje kod mene u Sisku u "Bertolu" navodno imaju odličnu ponudu novih i ne skupih dijelova za 164

, još nisam bio ali tamo idem tražiti ono crijevo usisa već sutra. A k tome tu je majstor Andrija Barić čarobnjak za alfe i za dijelove od alfe pa nebi trebalo biti problema.
Alfa ima orginalnu tvorničku zaštitu motora odozdola, plastika s alu-mrežicom po sredini, čim budem imao s čim, uslikam je... to je zbilja rijetkost :grin: