0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
U Centru za vozila Hrvatske jedina dimenzija koju priznaju za 164 V6 turbo je 205/55x16 a ja lijepo kupio felge i gume, prodao stare i sad
ako te ista tjesi i meni su rekli na tehnickom da na 166 idu max 16" :violent-smiley-039:reko covjece one su se sa 18" tvornickim proizvodile..a ne ..mi u katalogu nemamo tako..mora se zvat centar vozila zagreb da vide sta ce oni reci..mislim ono majmuni kakih nema :violent-smiley-039: :violent-smiley-043: :violent-smiley-043: :violent-smiley-043:
sto je najgore svaki dan radim do 4..a da se njih tamo zove za to moram doci ujutro na tehnicki..mislim ono bravo :violent-smiley-043:sad najbolje da idem uzeti dan godisnjeg da bi upisao felge u prometnu :grinning-smiley-044:
pa i ne idu...max dimenzije su ti 215/55-16...čini mi se...kao na mojoj V6...to je od redizajna...prije toga su bile 15
nikad nisu 215 išle tvorničkinajveća dimenzija 205/55/16a daans je to početna dimenzija kod kompakt klase
Eto, ja ti taman imam felge kakve su i isle na 164 skupa sa gumama koje su doslovno kao nove za nikakve novce sad ti je taman prilike :hehe:
Imaš četiri 16" 5x98 od Alfe 164 superice?
Kolege,zahvaljujem na ponudama, kako nisam bio online nego sam tražio felge,nisam ni vidio šta se nudi...kako to biva u zivotu,tko prvi,njegova djevojka. Uzeo sam Ronalke 16" s gumama od frenda s foruma... :azn:
I eto da kumiš i da moliš 17" felge na 164 ne idu "legalno",prolaz na tehničkom nemoš dobit... iz Autocommerca sam dobio odgovor da na moj auto mogu samo 185/65x15 i 205/55x16 i da mi ne mogu poslati nikakvu potvrdu da mogu i 17 coli gume. Dakle moj prijatelj Dalibor na golfu II dizlo ima 17" upisane, a ja ne mogu staviti veće gume od onih koji danas idu na Golfa SDI ili primjerice na najslabiju Opel astru... vidi se da je" zakon" donosila struka... tko je jamio, jamio je... I tako ja opet kupio i postavio 16" al samo za tehnički...kad se lažemo, lažemo se kvalitetno... Uploaded with ImageShack.us
hebiga, u to doba su 17 colke bile rezervirane za sportske aute...
To je limuzina, je da se danas kaze sportska limuzina posto je jaci auto, ali ne spada pod modele coupe itd. slazem se da je sr**e to sro potpuno ispravan auto bude neispravan zbog takve gluposti :rolll: nego daj prizemlji to malo vidi ju na slici koliko je visoka ali zato uvijek cista i oprana