0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja ću probat bez felgi Ovakvu potrošnju samo mogu sanjat. S tim mojim autom zbilja nešti nije kako treba :
I novi tapeti, preplatit cu se na tvoje dijelove (Image removed from quote.)
:n065:Vrhunski tepisi, iste imam u Gt..Jel ti pasu čepovi s tepiha na kopče u tapecirungu ispod?
zake? ..pa ovo je uzorak 4 km gradske i 16 km otvorene ceste i to jos po borad compu i ako je danas ,onda mjereno u nedjelju (neradni dan, nedjelja) ....
a neznam kaj bi ti rekel...mjerit prosjecnu potrosnju za uzorku od par km i to jos po board compu je po meni besmisleno...i necu vise da nebi bila metla
Osjetim i po količini posjeta benziskoj, a bome i po kazaljci A sad zbilja dost jer bumo pometeni nabrzaka
ma probaj vozit pun gas i bez milosati...kladim se da ce ti trosit manje od ti 7.2
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Šta ti se auto tako uvija i leluja kad daš gas : :
uredno auto al kako je visok ozada pa to je strasno
U planu je to vrlo brzo, 4lipne 310mm i gewinde
ma prvo spustaj...kocnice su ti ionako Ok za tih 170 konj :rol:ica
Kocnice su mi trenutno vaznije, za bilo kakvu malo zezcu voznju ove uopce ne drze, vecina auta slicne kojnaze ima serijski diskove od +300mm
Istina, meni će isto sljedeća investicija bit veće kočnice, samo je problem kaj zimi stavljam 15" čeličane gore, tako da moram odabrat nešto što bude stalo ispod njih. To znači da moram ići na 305 mm, možda čak i manje :rolll:
A nije bas lako naci klijesta od GTA za 305mm, a kako kaze kolega Neno-Ri, dosta je kompliciranije i ubacivat ih u 147 a znaci i tebi u 156, jedino sta je dobro sta onda diskovi pašu netreba ih bušit ali ja cu ici na 310mm kad je vec provjereno i kad je najednostavnije i plocica cijelim dijelom vata disk samo za ovaj et 35 mi fale jos distance od 4mm da sve legne kako treba
prodaje decko na hrawebu gta 305mm klijesta, 1500kn .. ako nekog zanima, neka mi posalje pm pa cu ga trazit broj za kontakt jer nema
Malo photoshopa by sale 75 Šta mislite? Meni su super :color:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
bolje original
pod 15" ti ne stane ni milimetar više nego kaj su ti serijske kočnice na 156 (284×22) s standard klještima, za bilo kaj jače treba odma 16 koja "drži" do 310mm.