ne pljujem ja po Alfi
već po ovom modelu koji zaista nije prilagođen ovom motoru, a sad jel getriba kriva a od GMa je to nemoj se ljutit ali nije moj problem, ona je na Alfi 156, ako je problem u njoj opet je to problem Alfe. To je kao da kažeš da je problem u TRW u a ne u Alfi ili u Boschu a ne u Alfi :rolll:
Imaš ti potpuno pravo vezano uz razloge krepavanja, ali nema Alfe koju malo više vozaš, a da nešto ne lupa ili škripi na podvozju, pogotovo na ovim težim motorima, to je sigurno.
Nije da ja nju ne volim
, govance malo talijansko već je činjenica, da ju moraš kupit novu (nije garanacija da će bit sve ok. imaš primjera na forumu) ili zaista miljardu puta provjerenu od najboljeg frenda itd.
Opet stvarno gledajući nije sigurno kakva će bit jer je ptanje kako se digao talijanu taj dan kad ju je skinuo s trake, takva će bit, a ne kakva bi trebala biti.
To je ono što ubija Alfe i talijansku ind.
Nekonzistentnost i nekakve lijeve kombinacije koje se onda prebijaju preko kupaca koj ne mogu naći dijelove po normalnim cijenama već moraju biti mađioničari da bi je održavali kada rikne bilo šta van očekivanog, kao npr. meni u zadnjih 6 mj.
Stara Alfa mi je bila zakon, pazio sam je i tako mi je i vraćala, ovu pazim više a izdala me više puta nego kakva prostitutka

Ja ću nju na kraju sredit, ali će mi ići toliko na žvce da ću je morat prodat jer je neću moć gledat više, a niti vjerovat joj.
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: nisi jedini sa probijanjem para iz šupljeg novčanika kaj se tiće održavanja 2.4 Mjet 156ice, ti su modeli bili dobri dok su imali 50hiljada na uricama i do 2godine starosti tj dok je bilo garancije, sve ostalo je SHIT, JAD i BIJEDA kaj se događa sa autom kad se vozi svaki dan po gradu i malo lošijim cestama.
Auto od 200 i kusur hiljada kuna kad je bilo novi nebi smio bit toliko loše kvalitete, nakon 3-4 godine eksplotacije, kod nekih i manje, mana ima dosta a najviše kaj se tiće samog prijenosa te ovjesa, raspadanje prednjeg ovjesa, raspadnje unutarnjih kinetičkih zglobova, raspadanje letve volana, zamor materijala zamašnjaka, razljetanje turbine i to sve prije prjeđenih 100tisuća je i više nego dokaz nekvalitete te nedovoljno ispitanih komponenti koje su ugrađene na alfe sa tak jakim mašinama.
Sve to je DOKAZ da ljudi zamrze alfe i zato ih svi i pljuju i blate i voze pasate, honde te njemački trojac

nažalost istina živa, koliko su meni samo puta rekli da nisam normalan jer svako malo je auto na dizalici te neš popravljam, mjenjam, podmazivam, dotežem ili jednostavno mjenjam, dok se oni voze od servisa do servisa sa ne baš previše brige oko auta i problema nemaju skoro pa nikakvih, zamjena spona balansica ili kugle na donjoj vilici je najveće ulaganje u ovjes, sve ostalo nitko ne dira, dok se na 156ici, obavezno sve počne raspadat nakon 20-30tisuća.
Iznimke su vjerovatno samo oni modeli koje se ne taru po gradovima te lošim prigradskim cestama, to sam se i sam uvjerio, sa frendovom alfom 2.5 V6 i nakon 140tisuća, uglavnom provedenih na AC kroz cijelu Hrvatsku, nije još niti jednu komponetu ovjesa mjenjao niti se kaj rasklimalo.
Sljedeći auto po svemu sudeći, neće bit više alfa, sa naznakom NOVIJA alfa, jer su to sve škatulje sa rupom bez dna ako se žele normalno svaki dan vozit tj imat svaki mjesec barem 2000kn sa strane zbog crnih misli--kaj će novo crknut ili se raspast------