evo opet da podijelim jedno iskustvo sa svojim kolegama alfistima i vlasnicima 166, preljepe krstarice, nažalost po mene nije bilo baš dobro. naime mislim da sam već negdje naveo na ovom forumu da sam kupio svoju 166 2,4jtdm sa pokvarenim zamašnjakom i 160 tkm, no to mi nije bila prepreka kod kupnje jer mi je bivši vlasnik pokazao račun na kojem je pisalo da je on mijenjao zamašnjak na 115 tkm i da je taj zamašnjak imao 2 godine garancije od kojih je ostalo još šest mjeseci do isteka iste., te da su mi u servisu dužni staviti novi. odem ja s njim do servisa i oni to potvrde. vele možeš doć kad god hoćeš na promjenu i bit će zamijenjen novim odnosno tvorničkim repariranim kao i onaj prije njega, ja pitam pa kao je tako brzo riknuo niti 45 tkm i kakvi su ti reparirani a oni vele jednako dobri kao i novi samo daš svoj stari njima., ali eto novi košta 10 000 kn a tvornički reparirani 3000 kn te da neznaju ni sami zašto je tako brzo riknuo ali eto ponekad se i to događa.
ma ko ga j.be mislm si ja auto je odličan i ako sad dobim novi miran sam dugo dugo....
i tako kupim ja auto, zamjenim zamašnjak i sretan kao mala beba kad mu daju dudu

no već na početku sam imao osjećaj da mi pedala kvačila malo više trese no na servisu su mi rekli da je to normalno, auto je išao super mjenjale se brzine kod njega ko kroz putar, tako da nisam bio nešto previše ni dosadan jer su me uvijek odvraćali i umirili. :zzz:
pa se ujutro kod paljenja poćeli neki čudni zvuci javljat ali opet su rekli to nije zamašnjak, već možda neki lager u getribi i kao da vozim dok se jače ne počne čut..

s tim sam evo ZAMAŠNJAKOM PROŠAO ČAK 10 000 KM

raspao se prije desetak dana i nabrijao mi živce na 200kmh

normalno, garancija je u međuvremenu istekla i možeš im stavit soli na rep!
nisam više htio ić kod AUTO- KARIĆ-a već kod svog starog auto mehaničara. no sad je prava dilema , staviti po treći put "tvornički reparirano za 2700 kn" ili ići na potpuno novo za 9800kn.
zamjenski uopće ne postoje za taj auto a proizvodi ga samo LUK.....no međutim tokić ima LUK za 8000kn koji sam na kraju kupio za 5600kn jer mi je frend dao svoj rabat kod tokića.
auto opet ide ko bebica i opet sam sretan ko mala beba

pouka priće je: dobro promislite prije nego stavite tvornički reparirani dvomaseni zamašnjak!!!!!!!!
no doduše postoji mogućnost da su mi stavili i nekakav polovni a ja to nikad neću znat........

:
što vi mislite o svemu jesam li terbao po treći put uzeti reparirani

:

:

:

: