ima krov nad glavom....
nekužim zašto toliko pljujete po nečem na što je utrošeno par tisuća radnih sati, jako puno volje i želje i najmanje bitno ali bitno hrpa para....?
ja sam od onih koji cijene nečiji trud i volju ma koliko banalan rezultat bio....
izgleda kako izgleda zato što sam ja tako htio i to je to....
ja nisam nikakav tatin sin da mogu reči "tata ja bi tako" i odvezo auto kod majstora i rekao hoču tako i tako, tata če platit... znači sve što vidite je dijelo mojih ruku, od limarije koja je bila za prešu, do mehanike kod koje je bilo jako puno prepravaka (servo, motor 16v na karburatore) da nepričam o svim novim crijevima, selenima, farbanju podvozja pripasavanju branika od 33....
kao alfisti trebali bi znat cijenit kad 2 godine radiš auto i gledaš ga u garaži a drugi se voze....
jako je žalosno što na ovom forumu ima najviše takvih koji neznaju ni žarulju promjenit i koji voze alfu zato što je jeftinija od konkurencije pa su eto alfisti....
ja svoj auto znam u šaraf i nekažem da sam zato alfista samo kažem da bi ovaj forum bio puno "ljepše mjesto"
da je više ovakvih koji znaju što je alfa a što fiat, što je komercijala a što oldschool.....
po toj terminologiji i moja šogorica je prije 6 mjeseci kupila alfu 156 pa je i ona alfist!
i da sad i ja nebudem bezobrazan stat ču dok je vrijeme!
slobodno me možete izbacit sa foruma, ja sam mislio da ču ovdje nač više istomišljenika ali nažalost nije tako!
od vas svih jedino mi nesmeta što mi je boxer rekao "jadan auto" jer on ima neke podloge da to kaže ali opet o ukusima se ne raspravlja!
Hvala i doviđenja!
a o tome kom se sviđa a kome ne neželim komentirat jer o ukusima se neraspravlja!