uf koliko prašine na alfistima...

dakle prije godinu ipo riješen unutarnji kiler ( na puntu iznimno zahebano zamjenit ), nanovo uređen GT1 volan.

Pa smo napravili ''električni'' servis.
- novi, polovni ispravni alternator
- repariran alnaser( nove četkice, pikse i opran u benzinu )
- kompletan pregled svih električnih instalacija
+
- montirani OEM GT pragovi
- stavljen niži nosač vozačkog sjedala od Sportinga - sad se sjedi kako triba, u podu
- nanovo presvučene bočnice vozačkog sjedala
- umjesto oznaka 55, stavljene decentni gumirani abarth znakići
- dodan zvučni signal kod otključavanja/zaključavanja

pa se ušlo u 2012, pa smo stavili :
• Magnate 16.5 cm u vratima
• izLEDiran auto - LED diode na pozicijama, unutrašnjem svjetlu, tablici ( neman slike trenutno )

I neki dan, jedan mali dio posla napravljen. Nabavio sam si original GT tamno sivi tepih u odličnom stanju, oprao ga detaljno sa miniwashem. Htio sam već duže vrijeme izvadit svoj tepih, pa sam reko kad već vadim, ajd da nabavim malo finiji tepih. Usput sam pregledao auto,detaljno ga počistio. Najviše sam se pribojavao u kakvom mu je stanju podnica, no pod mu je u 1/1 stanju
Još sam se pozabavio stražnjim svjetlima, uzeo sam transparentni crni sprej , i pošpricao samo bijeli dio - žmigavac i rikverc lampu, i sad je to to - cijelo svjetlo sad ima isti ton - točno kako sam htio.
Evo i malo slikica. Sljedeći tjedan, kad mi se mehaničar vrati, ide na dizalicu i malo konkretniji zahvat + pregledavanje svih potrošnih dijelova

To be continued...