Nakon problema sa puknutim ventilom došlo na red kvačilo...

prošli četvrtak nešt kvrcne i izgubim kvačilo..znači šaltanje gotovo nemoguće..
dovučem se kući i u petak ostavim kod mehaničara...pokupio ju tek u srijedu...

puknio potisni ležaj, pošto neam vremena čekat, a baš ni viška para za nabljat neka pojačana sportska odlučio sam prvotno stavit standardno kvačilo pa do Seba smanjit snagu na 350-360Nm da može držat i vozi dalje..al moj mehaničar nije odustao, pa uz razne prerade novog seta, u kombainaciji sa starim setom...nitanjem novih obloga na lamelu i puno kemijanja složeno da se bez problema nosi sa momentom i snagom...
i ovdje da se zagvalim Sebu na intervenciji telefonskoj i savjetu, jer je kvačilo dva put skidano zbog problema...

njemu sam obećao odužit se, bit će uskoro...

tako da sad kod kuće imam novu korpu, pa i novu lamelu koju ću prepravit da imam za ubuduće...

usput skinuli i ispušnu granu pa sam ju na glodalici poravnao, jer mi je prije par mjeseci puknio jedan šaraf
i tako sam vozio par dana i uspjela se saviti..sad je 100% ravna sa maximalno poboljšanim šarafima da više ne
bude pucanja niti savijanja... orig šarafi nisu poboljšani pa lako hoće puknit...i nova brtva ispušna...
novo ulje u mjenjaču...

e sad odjednom imam mali problem s kočnicama, a to ćemo u ponedjeljak pokušat riješit...

eo i slike stare/nove lemele (montirana je nazad stara, ali je zanitana nova obloga koja je 15mm šira od one na
standardnom kvačilu) naravno sve očišćeno i podmazano i poravnata ispušna grana...
zamajac na moju sreću ispravan, netrese, nema lufta, i nije ga trebalo mijenjat...