0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
camera car comicopastari
Hill climb Xtreme - Norma M20kako letiiiiii
Oh God!! Lucky rally driver
evo duže snimke istog Ari Vatanen - Manx Rally 1983
: : : : nije valjda da je tolko bila ruzna da si glavu kroz otvor za skije gurnio : : : :
Lancia Delta S4 Hill Climb Onboard part 1
Exciting GT2 finish at Laguna Seca
Švrljam po jubitu pa naletim na ovu odličnu vožnju radole :wzsasha radola-Labin-Rabac08, on board
Prvak Hrvatske sa autom grupe A u grupi N.To nazalost samo moze u prvenstvu Hrvatske.
LETEĆI RALLY AUTOMOBILBrzinom od 219 km/h ovaj rally automobil letio je 3 metara visoko i 50 metara daleko te izveo idealan skok i doskokhttp://www.autoportal.hr/index.php/novostic/1425
Nemam pojma za to, znam samo da je bio 1 u generalci na toj utrci, lijepo odvoženo, poslije je valjda otišao u englesku vozit nešto ali to nisam pratio nit me zanimalo.
Prvi u generalci sa promjenjivim vremenskim uvjetima kad drugi voze po kisi a on po suhome i kad nedaju ponovit jer je i to tata Radola podesio.Dobro je odvezo nema sta ali to ti tako ide u PH.Ja sam dugo to pratio i isao na sve utrke pa kad sam vidio kako to namjestaju pocelo mi se srat.Prosle godine nisam bio na nijednoj utrci upravo zbog toga.Inace me interesiraju entuzijasti koji su sami proizveli aute i to pravo tjeraju a ne tatini sinovi koji neznaju ni gume napumpat.
A da sad se sjetio pisalo se i po portalima o tome odvozio je po suhom, dok je većina njih iza njega krenula sa slik gumama. Ne čudim se za namještanja u autosportu (ono šta je od njega ostalo) tako to ide kod nas, a entuzjasta ima sve manje jer Hrvatska televizija nije u stanju malo više popratiti utrke da poveća zanimanje ljudi i potencijalnih sponzora, a haks sve čini da posada bude što manje.
Evo ja već 2 godine stavljam na YouTube vožnje Roberta Bradarića na brdu. Pošto pratim i rezultate i vremena, znam koja je vožnja najluđa. To je upravo ova Učka 2009, kada je uništio konkurenciju, bio je apsolutno 1. uključujući formule i prototipove. Napravio je na mokroj podlozi sa kišnim gumama vrijeme koje bi mu donijelo 2. mjesto 2008. na suhoj stazi. Bio bi 2. ali iza sebe na slickovima na suhoj podlozi znači opet ispred svih koji voze po suhome.Učka 2009. Robert Bradarić i Vauxhall Vectra ST
Rekao je da je vozio na kišnim gumama, staza je mokra, vidi se po povremenim odbljescima, a sunce je granulo par minuta prije vožnje.