Jucer sam potrosio pol sata svog zivota na njuskalu... Imao sam neki kes ponudu za svoju 159 pa sam gledao cca 10t eura aute ( alfe, volvo, honde...)
Zakaj ti to pisem? Jer sam shvatio da 159 mogu zamijeniti samo sa 159. Sve drugo mi je bezveze. Cak i raznorazne alfe ( gt itd...)
Prodas li ju, bit ces tuzan...
znam kako ti je, i jos kakvih likova ima, sad kada mi opet neki mulac ponudi zamjenu reci su mu da je alfa 15000e hahaha. jer oni svoje cijene kao da su izadli iz tvorbice hahahaa.
Prije 1mj mi lik dosao i kao kupio bi ga i pita kolko para, ja mu kazem 11000 i ispod nedam.
gleda on alfu i nabraja tu je izgrebana pa tu, ja mu kazem da sam mu mailom poslao sve slike di je izgrebana, jer ima 164000 na satu, a ja nezelim to popravljat jer sam tako vec bacio 2000kn u mjesec dana da bi nakon 2 dana opet me ogrebli na tom mjestu. pa kao on kaze i ulje curi, ja mu opet kazem da sam mu reko sve preko telefona i da imam komplet kvacila i taj semeting, al da nevrijedi mjenjat samo semering zbog toga sto iscuri 1-2 deci na 10-15000km.
i jos je nesto rekao al ga nisam skuzio sta jer sam ga otjero i oso doma hahaahaa