0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
:hehe: a mogu mislit kako ide, jos je ako se ne varam V8
na zabranili mi odma da ga rastavljam :rolll: samo mi dali da ga vozim :hehe:
zaboravili su da ti zabrane i da ga farbaš :hehe:
Blazeni multijet
kaj civica budeš rastavljal?
tvoj autek?
i meni se tada bio svidio iznutra
danas uhvatio vremena i reko idem vidit zasto mi klima slabo radi i kada ono veselje na velikom servisu rekli da su sve promjenili hebo im ja mater ... al zato ac duo me nece vise vidit nikada .. pa tak da znate i da si i provjerite ako im vozite aute tamo Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
Sory što se vračam na prije dvije g. ali moram ovo reći da ne puknem.Dobro si i prošao sa ovim filterom, meni uzeli keš 2500 za veliki servis za zupčasti,španer, klizače( kao račun dobijem poslje- dobio nikada) i nakon 2 mj saznam da vectra 2.0 dti ima lanac :confusedbig:
Tri dana mi je trebalo dok sam pročitao šta si sve radio i hvala na svemu, jer sam od tebe puno naučio tako da će mi nekada sigurno koristiti .Imaš kad te negdje sretnem.
Al Mladene razlika je ogromna sa novim filterom. Meni he Seb stavio i ko da zrak ventilira kroz neku oarfem kako ljepo cisto prolazi zrak u kabinu po tome se moze viditi dali je novi il ne. Svabo kaze "Povjerenje je dobro, al kontrola je bolja"
bad luck . Nece tebe ta grana i gotovo :. Je znas razlog zbog kojeg je pukla vida ?
Bas se ljepo sjaji.. ima posla za napraviti ali si onda miran
sada je prilika za ugraditi veći turbo granu od 156 pripasati u sl fore :hehe: