samo daj,
ja hoću samo biti prisutan ako ti bude stavljao onu mapu sa cca 280ks da me provezeš, a možda bolje ne jer moja bude išla u oglasnik 
ja imam na ledu jednu mapu koja je brutalna, bila je na autu jedno sat vremena da probamo pa sam je maknuo iz straha da ne ujebem nešto jer se nebi mogao kontrolirati da ne stiščem gas, nevjerovatna provala snage...koliko se sjećam naštelana je tako da daje najviše što može u što većim okretajima (do safe moda)...sad s ovom mapom koju imam (a puno je slabija od one) sam ovo ljeto na autocesti kad sam se vraćao sa mora naprao a4 3.0 tdi quattro, najnoviji bmw 530d, a rame uz rame sam bio sa vectrom 3.2 v6, bilo nas je 4 u autu + stvari...
audi i bmw su odustali nakon nekih 20-30km, a s vectrom sa imao drž nedaj dobrih 100km, tako nešto nisam nikada doživio...brzine su bile od 100 do cca 210, zbog jačeg prometa i jakog vjetra kroz liku...od 100km/h zato što smo par puta svi skupa naletjeli na neki kamion ili kamper koji bi preticao, a onda gas do poda...tu sam najviše uživao dok sam odmicao 530setki koja ima 240ks