0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bio narucio malo vise opruga koje su bile napravljene po mjeri koje sam im poslao al nakraju su mi trebale samo opruge za amortizer u video se vidi kak sam napravio :hehe:http://img833.imageshack.us/img833/2401/awe.mp4
:grinning-smiley-043:A da ti nisu kojim slučajem ostale dvije takve opruge viška?Izgleda jako jednostavno, a super je fora i volio bi to i sebi montirati.Vjerujem da ima još zainteresiranih, javi kome da se obratimo i koliko to cca košta.
Znaš točne mjere i tip opruga, mogao bi to staviti u oglas kao kit za automatsko podizanje poklopca prtljažnika i zaraditi neku pinku na prodaji. Za sad sam izgleda samo ja zainteresiran, ali vjerujem da bi se našlo još istomišljenika. Raspitaj se koliko bi koštao takav komplet pa javi da se dogovorimo za dalje.Imaš li osjećaj da bi i malo slabije opruge odradile isti posao, ali još malo sporije ili je ovo taman radi otpora amortizera?
ova je 1.3 isto branici u boji, sam nema klimu :rolll: sad ima skoro 170 000km, a kada je bila kupnjena mislim da je imala oko 30-35 000km .. sam sipaj i vozi
ja se pitam zasto mi stalno svjetli zarullja za poziciju kada ono : : sad ju sam jos treba izvadit van
pa pogodio si boju 100 % :hehe: :hehe:
to su prave mazde, toliko pouzdane da su dosadne
to se i meni desilo dok sam ih montirao...uzeo komad žice, svinuo vrh i nekako je navukao do otvora..sad mi se dešava da kad ugasim auto i naravno svjetla, one ostanu lagano svjetliti neko vrijeme , a kao can bus su
Isto sranje ko i kod mene ), ja svoju jis nisam izvydio al cu si dari truda do kraja 7. Mj. ), te me jebend smjene ubiju
Ima li šta na tom autu da nisi rastavio? Ja više neću vozit 159 na servis, lakše mi je zvati tebe dva dana u goste :hehe:
ima jos puno togo, al neke stvari ce se vadit kada budem na godisnjem i nebudem trebao auto barem tjedan dana hehe mogao sam prosle godine svratit do splita kada sam bio u novalji, al nisam mogao ostat dugo 2-3 dana sam samo bio :rolll: jel bi i ti olaksavao svoju 159-tku :hehe: :hehe:
Da cuj 5 minuta ), privam ti pricu. mozda ako nema xenon ili ak se imaju djecije ruke ).
Ma ja se zezam, još ćeš pomislit da te zovem na ljetovanje :
ma ide kroz otvor za zmigavac se sam zica gurne i treba ti malo konca sa kojim napravis kukicu i izvaci se van :hehe:al prije maznes koji pelinkovac da se ruke netresu
a sta bi sa jednim ko da nisam popio ni jedan , ako mislis flasu onda druga stvar , sta je pelinkovac liker neki to ko vodu i opet zedan je da treba od ECU-a doc do toga svega kad je 24 zatrpana ko neznam sto, katastrofa, jedva dodjes do onog skroz unutranjeg dugog svjetla. A nije jos bila komadana i sve je kako su slozili na traci tako da su svi kablovi jos dosta cvrsti, i treba sveotpojit tako da , al morat cu. Bas sam tuka stalno bio pri izvlacenju kroz rupu od pozicije :violent-smiley-039: :violent-smiley-039:
To si onu staru rastepao : ili ti je opet crkla turbina. :hehe:
Složiš, prodaš i dobio si granu gratis.