0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sada i prednju haubu otvaraj na daljinski
Fora kako otvara sad kad ti se netko nasloni na prtljažnik, ti aktiviraš otvaranje, pa da vidiš kako se leti. :hehe:
Ti bi trebao da radis u AR fabrici. Bolje izume imas nego oni.
Bravo . Sad posalji svima sa 159om par ovih opruga . Pretpostavljam da je sad nemoguce zatvorit prtljaznik sa onom ruckom s unutarnje strane portapaka :
cek to je neka hauba ili :
odmorit ćeš... nije ti ni pametno puno raditi po ovoj vručini
Nevalja mješati, Pepsi i Cocacolu, poslje boli glava. :hehe:
od koje mazde :
danas se malo radilo al ne na alfici prvo sve se osmirglalo................i sad cekanje do ponedjeljka :hehe: :hehe:
na kakvoj je bazi boja ? i koja je količina (otprilike) potrebna za haubu samu ? tipična japansko crvena/cijena ?
presjeko sa vocnim pivom da mi nebude jako lose :hehe: :hehe:323p sam mi zao sto ju nisam slikao kako je izgledala, sva se boja podigla onak ko tockice neke i sve hrapavo bilo
hehe ...ja sam imao 323p crvenu, 1.5 dohc+klima+branici i retrovizori u bojikupio ju 2003 staru 5 godina sa 80 000km, prodao ju 2008 sa 180 000km, nikad ozbiljnog kvara...čak ni prednje diskove nisam promijenio
ja se pitam zasto mi stalno svjetli zarullja za poziciju kada ono : : sad ju sam jos treba izvadit van
jel to orginalna jer mi nekak čudno izgleda kao led :
to je ledica i malo malo mi se palila lampica da nevalja pozicije i uvijek kada bi izaso vidit sve ok, i onda nekidan se upalila i nije se gasila, i eto razloga :hehe: :hehe: .. sad je izvadena i kontakti prelemljeni i nadam se da nece nikud vise