0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pričice i slikice iz auto kluba i s interneta su jedno a stvarnost drugo @Piquet Kako stojiš s potrošnjom, ovaj moj tvrdi da se vozi s manje od 8L non stop i da treba fakat forsirat da potroši više...
je ziher
@Piquet Kako stojiš s potrošnjom, ovaj moj tvrdi da se vozi s manje od 8L non stop i da treba fakat forsirat da potroši više...
kak ide ono pričaš lovačke priče! :hehe: :hehe:na vikend testu mi je trošio 12l...nisam vozio neku dužu otvorenu cestu...
Pričice i slikice iz auto kluba i s interneta su jedno a stvarnost drugo
Citat: Boxer - 11-11-2010, 12:03:50Citat: LOŠA - 10-11-2010, 15:50:36Citat: Boxer - 09-11-2010, 20:58:15Odlično izgleda a kaj se tiče usporedbe s MiTo-m alfa nema kaj tražit pored tog abartha ni u kom pogledu, pojede ju. Nažalost ali tak je, uvjerio sam se osobnoPa neznam po čemu bi to Abarth Punto 155ks trebao biti bolji od Alfe MiTo 155ks (sa SportPack), s obzirom da je to ispod kože manje više isti auto (ovjes, šasija, motori...).Ista priča je i sa Abarth Punto EVO 165ks i Alfa MiTo 170ks.Pričice i slikice iz auto kluba i s interneta su jedno a stvarnost drugo @Piquet Kako stojiš s potrošnjom, ovaj moj tvrdi da se vozi s manje od 8L non stop i da treba fakat forsirat da potroši više...kak ide ono pričaš lovačke priče! :hehe: :hehe:na vikend testu mi je trošio 12l...nisam vozio neku dužu otvorenu cestu...
Citat: LOŠA - 10-11-2010, 15:50:36Citat: Boxer - 09-11-2010, 20:58:15Odlično izgleda a kaj se tiče usporedbe s MiTo-m alfa nema kaj tražit pored tog abartha ni u kom pogledu, pojede ju. Nažalost ali tak je, uvjerio sam se osobnoPa neznam po čemu bi to Abarth Punto 155ks trebao biti bolji od Alfe MiTo 155ks (sa SportPack), s obzirom da je to ispod kože manje više isti auto (ovjes, šasija, motori...).Ista priča je i sa Abarth Punto EVO 165ks i Alfa MiTo 170ks.Pričice i slikice iz auto kluba i s interneta su jedno a stvarnost drugo @Piquet Kako stojiš s potrošnjom, ovaj moj tvrdi da se vozi s manje od 8L non stop i da treba fakat forsirat da potroši više...
Citat: Boxer - 09-11-2010, 20:58:15Odlično izgleda a kaj se tiče usporedbe s MiTo-m alfa nema kaj tražit pored tog abartha ni u kom pogledu, pojede ju. Nažalost ali tak je, uvjerio sam se osobnoPa neznam po čemu bi to Abarth Punto 155ks trebao biti bolji od Alfe MiTo 155ks (sa SportPack), s obzirom da je to ispod kože manje više isti auto (ovjes, šasija, motori...).Ista priča je i sa Abarth Punto EVO 165ks i Alfa MiTo 170ks.
Odlično izgleda a kaj se tiče usporedbe s MiTo-m alfa nema kaj tražit pored tog abartha ni u kom pogledu, pojede ju. Nažalost ali tak je, uvjerio sam se osobno
Njemu je i ts trosil 6,5 l tak da nema nikaj cudno
mocno vozilo
sve drugo, samo močno ne :hehe:
sta fali, 155 ks u malom pakiranju,ja bih ga odmah
dosta pizdarija, daj slike... !
Ljep đir juče, još da je bio dan! Ide beštija kad treba, a ''drhtanje'' auspuha kad turbo udari je baš dojmljivo!
a sta ti je fotoaparat riknuo da ne stavis niti jednu slikicu :
ma ja ni ne vjerujem da on to vozi :hehe: