0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
opet čevapi
pa naravno,ne budemo zelenjavu jeli.. pravi,fini,niskokalorično-dijetalni čevapi ..
Poslat ću vam ja malo srdele friške
Dodi na malo prave fine domace prehrane ( cevapi + luk+ pivo ) :grinning-smiley-044:
Imate neki specijalni recept za čevape?
Bome su dobri, ja vise ni ne jedem cevose u bj. jer se razocaram
Punjeni čevapi, onako pravi da imaš svakoga kaj jesti ..... ko god je probao i gdi god sam ih nosio svi su tražili kontakt da i sami kupe kad im bude trebalo.
ide li dostava i na nivou HR?
Da sanjam imam apstinencijsku krizu, a moram smrsavit
Hrga daj probaj se čut s gazdom jel bi mi mogli dobit i rolane ražnjiće za klopu ..izgleda da Kola 156 i ja već sanjamo Nedeljanec...
Do 50 km gratis, dalje se naplaćuje po službenom cjeniku. :hehe:Mislim da bi se do tebe ipak ohladili, a onda više nisu tako fini.
Pa covjek ima GTA, cas posla je kod nas
OK vidi pa javi... ja bi malo i ražnjića za gricnut ..onak usput.....Ljudovi kakav bi nam bil točno plan :-najdemo se u Vž na kavi u npr.11.30---> kava do 12.30 i polazak za Nedeljanec-- ručak oko 13 sati ili imate drukčije ideje :
To je tajna, samo odabrani to znaju. : Uzor nam je HDZ http://news-bar.hr/politika/hdz-ce-svog-kandidata-za-gradonacelnika-zagreba-otkriti-tek-nakon-izbora/ :Sad ozbiljno... netko od Vž ekipe bi to trebao objaviti, ipak su oni domaći i bolje poznaju teren.