Da malo obrišemo prašinu sa teme...
Kupljene su neke stvari za proljeće za bravića. nekaj se sitno šrafilo, neke stvari treba montirati i staviti na njega i tak... polako...
Prvo je došel na red nanovo pretapeciran volan u kožu,da zamjeni starog koji nije bil tak loš, al eto našlo se viška pa da ga stavim nutra..

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usKad se već skidal volan,zamjenjene su ručice komplet od žmigavaca jer nije htelo vraćati natrag.
Odmah su zamjenjene i žaruljice u km satu koje su bile za promjeniti.
Naravno tu sam sje.. zavojnicu volana i nije radila truba,al sva sreća pa ima toga viška

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usKupljena je nova "mukalica" gljiva koja još čeka ugradnju i drugo crijevo od mafa do usisne pošto je moja popucala i poljepljenapa kad sredim crijevo sve skupa montiram

Uploaded with
ImageShack.usKupljeno je friško ulje i filter koje također čeka izmjenu ovih dana kad se nađe vremena, naravno 10w60 Castrol

Uploaded with
ImageShack.usKupljene su gumice za reparaciju zadnjih čeljusti, to isto treba zmontirati gore, isto ko nove remsa zadnje pločice

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us"Stare" gume skinute i prodane sa felgi,felge prednje idu na uređivanje pošto sam ih zakačil malo,al nek se sredi,i onda idu sve 4 na šlajfanje i lakiranje nanovo

Uploaded with
ImageShack.usJučer kupljene nove 205 40 17 Nankang us ns2 gumekoje su po meni super,isto čekaju uređenje felgi i onda montaža

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usSad čekam ljepše vrijeme da sa Macom rasturimo armaturu i složimo sve od maree,pogotovo zbog ventilacije jer sam sve sa ambi purom potrgal
Sve u svemu polsa uvije ima

Jedna nakon slaganja i pranja auta i jedna od neki dankad sam se dopeljal doma s posla...

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us