0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
To je dizel, on mora imati auspuh u pod! :hehe: 17 može, a može i 18!
pa bome da.mini meetcika policajac dosao viditi kak turiram stivijevog m-jeta
malo je dosadno vozit 166 ..samo toci i vozi..promjenio sam jednu zaruljicu na kilometar satu...zadnja bravica koja nije radila proradila sama u planu mi je promjeniti gornje vile nove..ali napraviti mazalicu da to neskripi vise i gumice zadnje balansice..inace samo gassss moram koju slikicu nabaciti ovih dana
i bilo mi dosadno pa isam sarafati osvjetljenje kilometar sata..naravno namucio sam se posteno .. i idem jos metlice brisaca da promjenim kad skuzim nemoze se od haube dignut ajde reko dobro upalim ih i zasutavim na pola sajbe al svejedno se nemoze brisac podignit :hehe: i tak uglavnom suvozacevu ruku sam skinuo pa promjenio metlicu a vozacev sam nekako odigao malo i "utrpao" drugu
jel vidiš kako su jednostavne stvari komplicirane... a tu je još i izmjena pozicije .... :rolll:
Na 164 se isto ne dižu ruke brisača... Ljetos mi ih je skoro odvalila ona ženska što pere šajbe na benzinskoj!
alfica je dobila jedinu stvar koja joj je falila a to je lajsnica ispod vozacevog fara...hvala GEGI za nabavku i slanje