0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Jedno pitanje ja to mecem na 147 i imam 17 felge multispoke et 40.5 ocu imat dosta distance od 16 mmPoslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Diskovi su od 147 ili 156 GTA,navodno su adapteri od nekog zeljeza,odnesao sam mu rukavce i sve sto treba da slozi...odlicno je napravio samo sam cekao 2 mj 😀Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
jesi stanjivao diskove ili širio čeljusti?
Drustvo, jel 330 brembo sa crosswagona q4 isti kao i na gta 156-ci? Dimemzije su iste. Nebi tribalo bit razlike zbog 4x4 pogona.I jel 330 pase bez kemijanja umisto ovih od 305? Kod mene su 305 mm, pa bi napravija upgrade...
Brembo je identičan na crosswagonu i GTA od 2004. i Gt 3.2idu diskovi 330x32 mislim da ide bez neke kemije gore...Bandit je kupio ta klješta, a i Niko mislim, a i signo..pa ih pitaj da li je trebala kemija
Nema veze jer s 330 celjustima treba doci tvornicki adapter za radijalni prihvat. Bar sam ja tako dobio kad sam kupio. Onda treba jos rukavce od GTA rijesiti i sve je kao original i bez kemijanja.-Tapatalk-
Ne dolaze adapteri. Sve dolazi kao na tvornickom 330 i ne treba nista s rukavcima....Kazem, tako je kod mene bilo, 2-3 sata posla :-)
baš sam i ja htio slikat svoje sa GT 3.2, al i ovdje se vidi adapter za prihvat na rukavac koji koriste sve V6 i CW izvedbe auta te generacije..taj adapter dolazi tvornički s čeljustima jer se ne može drugačije montirati kad nije isti tip prihvata..