0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Triba san to i bolje organizirat
A inace, kako si je ucvrstio ove godine? : Koliko se sjecam bila je neka kao "mini sjalica" uhvacena straznjim prozorom (ali vidio sam iz daljine pa nisam siguran ).....Inace, bio je ovo moj prvi susret (i bio sam samo u nedjelju :rolll:) i bilo je super
Ja bi samo iskoristija priliku pozdravit svih koje san tamo upozna, a i one koje nisam.U biti sam cili sritan šta je GTV-jka bila dobre volje za upalit do Poljuda (a i nazad), iako su "neki" iskoristili priliku za bocnit, čim im se ista pružila. ))
jel sad pali?
Pinojoke Žao mi što nisam imao više vremena uvesti te kvalitetnije u program... :hehe: Al dobro si se snašao, bio si originalan - jedini u nebeskoplavoj alfisti.hr majici
Ma sve u redu, bilo je za 5 ....jos sam skupio i boju u licu (sa bilom "flekom" od ocala )
Ma sve u redu, bilo je za 5 ....jos sam skupio i boju u licu (sa bilom "flekom" od ocala ) Sto? : Zar plava nije boja Alfe?
Zanimljivo, a ja mislio da se to samo meni desilo. :hehe: + još moram mazati usne labelom.
ja sam ima i fibru taj dan + dobija herpes , nije moglo bolje :hehe: jos sebi nisam dosa od nedjelje
Bolje i to nego da ti je izgorila ćela ka i meni :hehe: što se nisi ugledo na kolegu sa kojim si zagrljen
ja sam ima i fibru taj dan + dobija herpes , nije moglo bolje jos sebi nisam dosa od nedjelje
nažalost znam kako ti je , jos mi se i nos guli : posta san predmet sprdancije :hehe: iduci susret nosim suncobran al ozbiljno
Znači ništa od radova na Sprintici ovaj vikend. :
nece sprint jos dugoo , sad je faks pocea :hehe: uvik nesto iskrsne
Iskrsnija ti faks? :hehe: :hehe:
Moze bit da nije racuna da bi ga mogli primit : :
Koja je najljepša stara?