0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Decki bok,jako mi je pomogao vas savjet,izgleda da je bio ili ventil ili crijevo ,ventil sav cadzav pa sam ga ocistio i onda gledam ,gledam i vidim crevo na vakumu puknuto ,nakon popravka sam pilu isprobal i cini se puno bolje ,necu jos vristat od srece tek nakon par dana .... hvala decki forumasi
u pravu si ,nisam bas zadovoljan ,bolje je ali to nije to, morat cu mehanicaru a to bu skupo ,zna neko nekog fusera da je dobar a ne dere :jos uvijek ispod 2000 slabo vuce ,sta bi to bilo????
sta to znaci ,EGR sam ocistio dali mozda elektromagnet ne sljaka? kako isprobati,a cjev turbine ,kaj odpojeno ili zastopano ili...???
egr može diagnostika reč dali radi i koliko, ako je Euro3 možeš ga zatvorit, ako je E4 ne,tad ga treba mijenjat. Cijev turbine ili pušta ili je napukla pa šušti zrak van, a meni je bila cijev od aktivatora turbine. uglavnom ima tu puno mogučih izvora,sranjima nikad kraja!
Kad je ovako elektronski dio gotov ne pokazuje dijagnostika nikakakvu grešku!
ko je rekao da pokaže grešku?Reko sam da diagnostika može to pokazat,znači: Komp priključen na obd2 auto upaleno i gas,po očitanim podacima debimetra i otvorenosti egr-a i uz samu auto dignostiku samog ventila može se lako provijerit dali ventil radi i koji je % protoka recirkulacije!
kaj predlazete,da zatvorim ventil ,kako,ili novi soma i nekaj kuna i nije malo......
jtd 120 ks,
Templare, ugasi Caps Lock, a ja selim ovu temu gdje joj je mjesto
U obrisano
koji je jaci paket opreme Distinctive ili Progresion ?
jel ima 147 ti oprema ?koji motor od dizele preporucujete za 147 cca 2004 god?