0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo prodao ja svoju GTV-jku Sreletu :sad:i uzeo koksaru 147.2003 godina, kupljena i do danas održavana kod Seba.Oprema Distinctive.To znači da sada iz GTV odjeljenja prelazim vama u 147 :rolll:
vraćaš se 147ici! kaj sad srele ima 2 getevejke??
Evo prodao ja svoju GTV-jku Sreletu :sad:i uzeo koksaru 147.
jao pa ovaj preokret nisam ocekivala...cekaj sta sad srele ima dvije a ti ni jednu ajmeeeee :hehe: aj puno sretnih km...ja cu ipak reci steta ... a koje boje je 147ica, daj malo detalje reci :hellKad bum stigo stavit ću slike. Boja ti je onak kao boja leda, svijetlo plava sa nijansama sive(metalik).Oprema sva osim kože i navigacije.
on je lud...nije prodo rositu a kupil je esmeraldu :hehe: kako stoji trziste prodaje vozit ce on dve ...(opet nisam vidila neke postove npr sta je pike napisao i sad tek vidim da sam napisala isto sta i on...dal se to jos kome desilo sad
KEI force 10 hyperblack
eto krsna kuma nek joj je sa srecom...i sve sta si napisao potpisujem i drago mi je zbog tebe...bansi je ipak malo gore proso ma salim se bansi moras porema potrebama a bit ces zadovoljan za 147 vidit ces
A dodatno pitanje za sve ili ništa glasi:Koji auto serijski ima takve felge, ili slične, poznato mi izgledaju :
Dakle ako ima tko da zna točne razlike između mjenjača u 147-ci jtd 140 i 150 ks i onog u 156 2.4 jtd 150 ks i 175 ks te lamele u navedenim modelima,čuo sam da je lamela jednaka za sve... :