0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Branik je vrh (Image removed from quote.)
Celer bi bili satovi?Koliko ja znam to zavisi od opreme..talijani. :hehe:
Kod mene su dis. Oprema u obje i bijeli satovi..sad ne znam jel to bilo cak i na izbor onda ili nesto
Jedna dobra meni (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Od iza me malo podsjeca na golf 6 gt model al ajde nije tolko lose.
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)
Kako se skida ona plastika izmedu siceva di je rucna i mjenjac? Moraju sjedala ici van? Rucna mi pukla tj. Kad je dignem ona je cvrsta i drzi ali kad je spustena rucica plese lijevo desno. Ima netko ideju do cega je???
imaš par šarafa s bočne strane (moraš također skinut onaj tapicirung ispod volana i sa suvozačeve strane jer tamo isto imaš neš sitno), ako imaš naslon za ruku tu su ti isto šarafi, zatim iščupaj sa stražnje strane plastike onaj "grill" od ventilacije i vuci plastiku prema gore polako. ne trebaš micat sjedala, ide to tako, samo se moraš malo pomučit za prvi put.
Mene su popljuvali jer sam je bio stavio jos prije nekih mjesec dana, pazi se, sada si ti na redu :hehe: :hehe:
ne trebaš skidat kontrole klime. imaš ako se ne varam dva mala šarafića koja idu baš iz tog centralog dijela (tamo gdje je pepeljara) baš u dashboard, to isto moraš odšarafiti.
:hehe:Jedino mi prednji kraj nije nešto, ali ostalo mi se sviđa..