0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Nešto kao od 8c ?
Ona gore mi se cini da nije DC
Vidis ovaj detalj nisam jos skuzio znaci DC ima tamni a obicne sjajni.
:rolll: jel se meni cini ili je stvarno da su felge jednobojne :daj link ako nije problem
Nisam zagledao u te detalje. Auto je bomba i to mi je bilo dovoljno. Samo je cijena malo paprena pa sam odustao. Ima ih skoro u pola cijene od te u odličnom stanju.ma malo mi je : jer nema nikakve oznake od DC osim na sicevima. DC ima felge u tri boje, oznake na bunkeru i na svakom blatobranu ispod zmigavaca. neke imaju i traku izmedu kotaca. ova nema nista. moja nije ni pol kao ova ocuvana , dobro ima i 154000km
ma malo mi je : jer nema nikakve oznake od DC osim na sicevima. DC ima felge u tri boje, oznake na bunkeru i na svakom blatobranu ispod zmigavaca. neke imaju i traku izmedu kotaca. ova nema nista. moja nije ni pol kao ova ocuvana , dobro ima i 154000km
skinut oznake koje davaju neki stih eskluzivnosti, oznake su i stavljene da se zna da je rijec o posebnom modelu 147. ovako je dobio obicnu 147 koliko trazi u eurima :
ha čuj...ne voli svatko da se zna. meni su osobno one naljepnice po vratima na DC dječji vrtić. Samo švicarci, al je to u eurima oko 12200.
za naljke bi ga razumio da je skinuo, najradije bi i ja svoje skinuo. kod mene su zaljepljene kao da su ih ljepila djeca iz vrtica, nist nije u ravnini. uhh 12200 je stvarno previse koliko kod bila ocuvana. steta, jer je kao nova.
ha hebga...njegov auto. može šta hoće. da baš sam na jednoj gledao naljke...svaka svoju politiku tjera :rolll:papreno je preskupa. ima jeftinijih jednako dobro očuvanih sa čak i manje kilometara.
gdje naci ovakve pragove :
to je ono, ne prodaje ali ako tko naleti sa dobrom lovom mozda je i prodam.ova iznad je
rekao mi je otvoreno baš to. ne prodajem, al ako iskrcas 15000 vozi. kažem ja njemu dam ti 11 i zdravo :hehe:
mozda se predomisli :