0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
To mi je ipak malo preveliki zahvat
Ako je potrebna samo konzola, to mogu nabaviti iz one 147-ice što ju je susjed razbio... Samo neznam dal bi samo ta konzola bila dovoljna? :Nekako sumnjam da bi samo to bilo, prejednostavno mi je to :hehe:
Pitanje:Što bi sve trebalo promijeniti na 147-ici da se klima pretvori iz ručne u automatsku?
mislim da nije, ali svakakvo bi trebalo to provjeriti....moja šogor ima istu alficu ko ja samo ima bolju opremu i digitalnu klimu, koja muse u 4 godine nikad nije pokvarila...a čuo sam priču da do 2005 godine, do redizajna su se sve alfe 147 za hrvatsko tržište radile isključivo sa digitalnom klimom koja je puno kvalitetnija od ručne... :violent-smiley-043: :violent-smiley-043:
nije istina...od 2001.-2005. su sve alfe 147 s progression opremom imale ručnu klimu, a distinctive automatskukod redizajna isto, samo što je kod redizajna puno više modela prodano sa slabijom opremom...recimo svi oni limited edition modeli tipa amore, maranello itd. su zapravo većinom progression sa 17" felgama
moze li neko da objasni na 147 sta se podesava za maglenje stakala koja temp, kao i grijanje i vent.
Imaš i na ručnoj klimi funkciju brzog odmagljivanja stakala... Samo onaj skroz desni kotač okreneš do zadnjeg položaja u desno, i to je to, za čas se odmagli