0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vidim da imas malu tablicu.Ja bih sebi radio isto malu ali onu talijansku(tih velicina) ali ne znam gdje mogu to napraviti.Da slucajno nisi ti gdje radio sebi ili?????
Citat: Mookie - 09-11-2006, 00:18:33 Vidim da imas malu tablicu.Ja bih sebi radio isto malu ali onu talijansku(tih velicina) ali ne znam gdje mogu to napraviti.Da slucajno nisi ti gdje radio sebi ili?????Meni je jedan lik sta ima tiskaru u bjelovaru to napravio(150 kn)ako hoces broj pošalji mi pp!
Citat: Mookie - 09-11-2006, 00:18:33 Vidim da imas malu tablicu.Ja bih sebi radio isto malu ali onu talijansku(tih velicina) ali ne znam gdje mogu to napraviti.Da slucajno nisi ti gdje radio sebi ili?????Meni je jedan lik sta ima tiskaru u bjelovaru to napravio(150 kn)ako hoces broj po¹alji mi pp!
Citat: ivorG - 09-11-2006, 21:41:37Citat: Mookie - 09-11-2006, 00:18:33 Vidim da imas malu tablicu.Ja bih sebi radio isto malu ali onu talijansku(tih velicina) ali ne znam gdje mogu to napraviti.Da slucajno nisi ti gdje radio sebi ili?????Meni je jedan lik sta ima tiskaru u bjelovaru to napravio(150 kn)ako hoces broj pošalji mi pp!Citat: ivorG - 09-11-2006, 21:41:37Citat: Mookie - 09-11-2006, 00:18:33 Vidim da imas malu tablicu.Ja bih sebi radio isto malu ali onu talijansku(tih velicina) ali ne znam gdje mogu to napraviti.Da slucajno nisi ti gdje radio sebi ili?????Meni je jedan lik sta ima tiskaru u bjelovaru to napravio(150 kn)ako hoces broj po¹alji mi pp!To je krivotvorena tablica i bolje da nemaš ništa, jer možeš imati velikih problema.Frend je imal takvu umanjenu i dobio je prijavu za vožnju bez tablica+ krivotvorenje službene isprave(ili tak nešto).
Ja bi rekao malo previše Tunning-a, ali eto ima različitih uhusa :rolll:
Citat: LO©A - 17-11-2006, 21:41:09Ja bi rekao malo previąe Tunning-a, ali eto ima različitih uhusa :rolll:da malo previąe :rolll: majstor nakelemi plastike za neku manju jedrilicu, a ľmige ostavi ľute
Ja bi rekao malo previąe Tunning-a, ali eto ima različitih uhusa :rolll:
Citat: LOŠA - 17-11-2006, 21:41:09Ja bi rekao malo previše Tunning-a, ali eto ima različitih uhusa :rolll:da malo previše :rolll: majstor nakelemi plastike za neku manju jedrilicu, a žmige ostavi žute
(Image removed from quote.)147 black line
Citat: Marin krk - 18-11-2006, 13:34:25(Image removed from quote.)147 black linesve super, samo ove gume oko stakla na vratima bodu u oči :oo:
na ovoj slici se baš vide
(Image removed from quote.)