0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja to riješavam drukčije kupio sam kit za poliranje plastike u kitu dobiješ nastavak za bušilicu i polir pastuispolirao sam farove na skuteru i alfi ko novi su, samo šta je kit 50€i kupio sam dva parira za poliranje pleksija 5kn kom 2000 i 4000 gradacije za šlajfericu
to si sam doma napravi. fini vodobrusni papir, najprije sa recimo 1500, pa na sve finiji, voda, polir pasta, ja sam koristio sonax istu ko za lim i fina krpica i počistit če sve. samo se nemoj uplašit kad prođeš sa prvim papirom :hehe:
zaboravio sam napomet, far je bio raskopan i nesretnim slucajem na plastiku ser azlijao nitro razredivac ne puno aloi dovojlno da ga je 70 posto zamaglilo...sad dal je to mohguce uopce tako rjesit posto je to dubinski vjerojatno :
najjeftinije reshenje,izbrusish sa 1500 pa sa 2000 vodobrusnom i onda kolinusova pasta za zube, i ispolira bolje od bilo koje polir paste,to vam nije skupo pa probajte.
Hm, interesantno! Da, neke paste imaju zrnca koja abrazivno djeluju i tako "izbjeljuju" zube...
Evo ti rjesenja, ne samo za farove, neg i za sve drugo.Radi savrseno.
ja ću prekosutra malo do garažice pa ćemo vidjeti kako će ispasti.Kupio sam danas materijal, radiću ručno pa onda mašinski do P5000 bez paste.Mislim da neće biti potrebna pasta.
kad sam ja stavljao leće i rastavio farove zabunom sam jedan plastični poklopac obrisao krpom (sa unutarnje strane), koja je bila malo vlažna od nitro razređivaća nakon par dana zamaglio se ponovo sam raskopao far i otišao do Marinera na poliranje neznam točno kojom ili kakvom pastom smo polirali, ali sada je OK
misliš da bi sa time mogao riješiti farove upotrebljavajući samo paru :
imam ja taj paro čistač pa zato pitam dal bi djelovalo.ja sam svoj kupio u lidlu za nekih 150kn.ovaj u topshopu mi je malo preskup