0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo cekaju i gume na ugradnju, uzeo sam Michelin Pilot Super Sport, pa cemo vidit kakve su im performanse...
Bok, daj mi reci di i u kojoj dimenziji si uzeo super sport? Ja sam ih prije imao i sada ih ponovno hoću uzeti no svi mi kažu da ih nema u mojoj dimenziji, 235/40 18Može i na PP
Cijena je bila oko 200.000 kn prije godinu dana. Ima Stage I, intercooler, KTR 3 inchni auspuh, trebao bi imati cca 300 ks i jako malo km.
225/40-18... Neznam dal ih ima u 235... Nismo pitali....Al evo gledam nema nego ps2 ili ps cup u 235/40-18
GTA je inače imala 235/35/18 i ta dimenzija se izgleda više uopće ne proizvodi
KTR intercooler, KTR Full Exhaust + cat, mapa RStuning 340ps...
Sad su na njoj i vise se nove ne proizvode. Jedino stara zaliha najcesce dot 2009-10
čudno jer ta dimenzija ide i na BMW serije 1 kao prednja guma određeni modeli čini mi sePrije je tu dimeziju radila Yokohama, Pirelli, Dunlop i još netko
To jedino za na grobnik spaliti.Zašto proizvođači guma šaraju sa tim dimenzijama zna li tko :
Ne, prednja na seriji 1 je 225/40 isto...
100% je neki bimmer imao 235/35/18 serijalu....znam da sam vidio na netu kad je Bandit uzimao Pirellicea šta je sad s tim Pirellicama 235/35nisu valjda u smeću..kolko se sjećam gume su napravile možda par t km
Zasto uopce auto u prodaji? Prekrasna je. Detailing, boja, performance dijelovi.Jel dosadio pa zato, ili imas bas nesto određeno sto bi zelio posjedovati?
.....nema više šta raditi po njoj. Mislim da niti on nezna odgovor na tvoje pitanje. Auto je prekrasan.
Koliko sam upoznat (a jesam...) nije vise na prodaju....