...ovakva je situacija:
- shipping do moje adrese u Njemačkoj za sve skupa je 5,99€ + 15,00€ bulky goods surcharge = 20,99€
- do mene u Zg + 15,00€
...dakle sve zajedno 36€...kad podjelimo na nas 8 koliko nas je u igri, ispada na svakoga
4,50€ shipping do Zagreba...
ono što ja mogu još napraviti ekstra za sve vas je da vam besplatno pošaljem u veće gradove tipa Rijeka, Zadar, Split, Karlovac, Koprivnica, Varaždin u moju poslovnicu, pa si tamo dijelove sami preuzmete (kako nebi još dodatno plaćali HP ekspress ili slične kurirske službe)... 
...e sad, plaćam paypal-om sa svog računa, što je ekstra 5,00€ na kompletan račun (dijeleći na nas 8 to je
0,625€)
...neznam koliko ste upoznati, no paypal tečaj eura (a i svih ostalih valuta) je nešto veći od srednjeg tečaja HNB na dan kupovine...neki dan točnije 04.02. sam nešto kupovao preko paypal-a u eurima i ovakav je bio izračun
...dakle, prema paypal tečaju,
1EUR = 8,0115knStoga vas molim da mi svi potvrdite, dali se slažete sa navedenim uvjetima kupovine. molim da mi isto potvrdite najkasnije do sutra u ovo vrijeme, kako bi točno izračunao koliko svatko treba uplatiti kuna na moj tekući račun (dobit ćete pp za detalje) i na osnovu toga ja uplaćujem na alfisti.shop
Svi dijelovi su dostupni za odmah, osim MiTo pedala koje će biti dostupne slijedeći tjedan, taman dok skupimo novce.
...eto, toliko od mene zasada...