0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A di naručit ovaj powerflex??
Javi se Silviju, on je našao neke sa Opela - samo ih je trebalo malo stanjiti sa jedne strane ako se dobro sjećam...Za Hondine nisam čuo da ima šta...
Ne jer seleni ni ubiboli nemaju veze sa time vec Sama konstrukcija ovijesa.
Pa bas zaro bi mozda trebalo ostavit unibol i eventualno powerflex umjesto obicnog selena na drugoj strani....ili kvalitetniji obicni....samo koji😂😂Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Znaci uniball od mercedesa, obican selen od e39-tokaren s vanjskog fi45 na 44 i po rubovima 1.5mm(ko na slici)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Vanjski fi ovih uniballa je 40mm tako da ti ne ide umjesto ovih.....mozda neko zna vise jer ja sam mjenjao samo ova 4 tako da ti dalje i nisam od velike pomociPoslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ne nego na 3-ce s obe strane idu uniballi a na 5-tice s obe strane seleni od e39........zanemari crvene strelice to je bilo vec na slici koju sam nasao.....Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ako Vam pomaže, mogu sutra premjeriti Powerflexove selene koje idu na ovu drugu stranu - možda pomogne...