Pozdrav, vlasnik sam jedne 156-ice, a samim tim i novi na forumu, pa da podijelim jedno iskustvo sa vama pošto sam vidio da raja postavlja upite za upaljač u autu. Naime uzeo sam transmiter i pri postavljanju upaljač osjetio sam da nešto nije uredu izvadio sam transmiter, otišao da zamijenim za drugi, čovjek je otvorio ovaj i desilo se to da je opruga koja se nalazi u transmiteru iskrivljena i da je napravila kratak spoj te vjerovatno probila osigurač. Vratio sam se sa zamijenjim transmiterom, i zamijenio osigurač koji je pukao kada je došlo do kratkog spoja i postavio transmiter i sve radi. E sad vidio sam da se raja pita koji je osigurač od upaljača evo slika u prilogu (to je na mojoj 156-ici, 2000. god.), i napominjem prilikom vađenja osigurača nemojte davati kontakt, najbolje izvaditi ključ iz brave, kada to uradite dajte kontakt jer transmiter ne radi bez kontakta. Takođe i ta opruga na starom transmiteru se mogla napraviti ali nije preporučljivo jer postoji mogućnost da opet probije struju. Poz