da, sad su bad look 
ustvari već 3 dana svaki dan me auto ostavio na kiši, samo odjedamput počne trokirat, a kazaljka benze je debelo ispod nule, a ja se vozim na plinu
:
mislim da je stvar u onom releju od pumpe je nema razlike kad prebacujem na plin odnosno benz prije sam to morao radit sa gasom a sad ništa, vjerovatno je relej izgorio, e sad pitanje dal može gore ić relej koji ima iste oznake neovisno o mjestu s kojeg je skinut ili mora ić baš neki poseban, jer se u kučište releja ušteka i osigurač od 25A, ako ne nađem taj relej odnosno kučište di dođe osigurač, di to mogu kupit
:
Vidi ,princip tog plina je klasična "pitagora" ilitiga emulator ,jedna obična žica na koja dovodi + impuls i kad je na njoj napon dizne se gase ,pale se plinski ventili ,emulator "lažira" kompjuteru da je auto i dalje na bengi i auto ide na plin.
Ta žica je spojena na jedan prazan pin na tom releju i to je sva mudrost ,s njega ide na onaj prekidač u autu (od magleke) te na "emulator"
Imaš 2 releja ,nalaze se kad gledaš s prednje strane skroz lijevo kraj filtera i presostata klime ,izvuci ih ,provjeri da nije koji rikica ,na jedan ide taj impuls od emulatora ,a idu najjstandarniji releji s 2 položaja ,a ak kažeš da ti se to događa kad je kiša...moguće da je do njih jer su zbilja na faking lošoj poziciji tvornički te zna curiti voda sa šajbe direkt po njima.