Danas bio na poliranju farova! Predobra stvar za abšisale farove (od sunca i razno raznih kemikalija). Postupak ukratko:
Dakle prvo ošmirglati brusnim papirom granulacije 1500, zatim 2000, pa 2500 i konačno 3000. Brusiti na mokro - dakle bogato močiti vodom. Zatim poliranje sa malo grubljom pastom, pa s najfinijom (kod mene korištene 3M paste) i konačno nanijeti vosak za trajniju zaštitu. Postoje i paste koje su specijalne baš za poliranje plastike. Ne znam proizvođače, ali kome bude trebalo lako će se raspitati u specijaliziranim trgovinama. 
Može se polirati ručno, a ako ide s električnom polirkom, onda samo lagano s pola snage, jer se pri većim okretajima spali plastika i onda lagano po novi far   

(na 166 posebno osjetljiva)! 
Eto...nemojte me pitati detalje jer nisam profić, ali u globalu to je to...što bolja pasta to bolji rezultat i, naravno, što bolji vosak, tim trajnija zaštita za ubuduće. Neki čak idu dotle da nakon ovog poliranja polakiraju farove bezbojnim lakom, ali ne upuštam se u takvu raspravu...može se malo istraživat po drugim forumima...ima podosta o tome...
Inače preporučujem, ako nemate materijal i inače nemate naviku poliranja, da to date profiću da odradi (cijena cca 100kn za oba fara - ovisno o oštečenosti), jer se ne isplati kupovati materijal samo za taj posao...mislim ne možeš kupiti tako malo paste kolko ti treba za ovo...
Dakle farovi prije...

... i nakon poliranja...