0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
daj uno neku ideju, sta si nemastovit...
ma imam ja ideja ali nisu izvedive daj ti koju
ja ne... ovdje si ti preuzeo ulogu seba i isusakako da natjeramo tipkice da ne svijetleajde
izvadis lampice
1. kada svijetli desna lampica onda je ukljucena automatska recirkulacija zraka, sto znaci da se ovisno o senzoru u kabini, zatvara i otvara dovod zraka u kabinu. kada je ukljucena lijeva onda je dovod zraka u kabinu onemogucen sto znaci da cirkulira zrak unutar kabine. ako su ti obje iskljucene onda ti je dovod zraka u kabinu non stop ukljucen. kada ti je ukljucena desna, onda ces primjetiti da se povremeno pali i lijeva, sto znaci da se recirkulaciaj ukljucuje i iskljucuje automatski s obzirom da je recirkulacija u auto modu
hvala ljudi jos jednom puno! Alfica mi je 2002 god. Nisam siguran kako da proverim kog je meseca proizvedena? Znam da bi na prozoru trebalo da pise ali ne znam da ocitam broj jer nigde ne vidim 2002 ili 02... pa da skontam da su cifre pre toga mesec proizvodnje.
napisi broj sasije pa ti kazem
Mozda bolje da me naucis kako da citam broj sasije
Mozda bolje da me naucis kako da citam broj sasije ----------------Kada otvaram vrata (oba) cuje se na onom granicniku kvrckanje. Nije lako za zamenu, posto ne postoji na koji nacin da odsrafim. Sta mogu da uradim?
lijepo skines vozacki sic, pazljivo odvojis sav tapecirung oko vodilica i tamo s lijeve strane ti je ukucan broj sasije ili bolje poslusaj marea
sacekat cemo antona, mozda on ima kakav bolji prijedlog
antonio sretan ti dan policije
hvala najdrazi.....hocu dobit dir za rodendan
a kad ti je rodendan?? da ti ulickam autek za dir....
Saznacu vec nekako mesec...Ovo me zanima sto sam pitao, na oba vrata je pohabano i stalno kvrcka kada se otvara. Jel zna neko kako to da popravim? Posto nema sraf ili neka tipla nego je iz jednog ili mi se tako cini...
imao sam i ja problem s tim graničnikom, nije pomagao ni wd ni mast, nikaj, jednostavno otišao u AC kupio novi (170kn) i zamjenio, sama zamjena nije komplicirana, moraš skinut tapicirung s vrata, skineš zvučnik, namjestiš, zašarafiš i to je to...