0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sektaši gledajte kaj se prodajeProdaje se Alfa Romeo Milano Quadrifoglio Platinum 3.0 V6, godiste 1987, metalik sivo plava, ima sljedecu opremu- trokanalni ABS- Siva koza- Limited Slip Diferencijal - Elektricne servo kocnice (servo ne radi na podtlak, nego na pritisak iz metalne boce koju fila elektromotor, tako da se ima servo i bez ukljucenog motora neko vrijeme dok se ne isprazni pritisak iz bombole)- elektricni podizaci stakla (sva 4)- centralna bravaAuto je inicijalno bio 2.5 V6, za US trziste, ali prosli vlasnik je to promjenio u 3.0, promjenio je instrument tablu (bio mph, sada je km/h) i elektroniku motora. Nove stvari koje sam promjenio dok sam bio vlasnik:- generalka mjenjaca i diferencijala (sinhroni su novi, prosla nakon toga cca 1500km)- reparirana letva volana- nov kompletan ispusni sistem, osim inicijalnog ispusnog kolektora. Strava zvuk.- kocnice nove, prednji samoventilirajuci, straznji novi klasicni (kada se sredjivao mjenjac)- reparirani i kalibrirani kardan, novi lezajevi i gume kardana (prije je treslo na oko 3000-4000rpm, bivsi vlasnik je nesto mjenjao bio, ali nazalost nije bilo slozeno kako spada do sada)Auto je strava za voziti, ali trenutno sam ja u drugacijoj prici, cesto sam vani, nisam sjeo u Alficu mjesecima, ali moj otac ga tu i tamo provoza. Buduci da ja koristim iskljucivo 2 kotaca za putovanja po gradu, djevojka ima drugi auto, a roditeljima je preveliki financijski zalogaj registracija, nazalost mora ici na bubanj. Unutra je solidna muzika, 12 CD changer Pioneer, 6 zvucnika. Trenutno je na izmaku registracije (jos tjedan dana, ako se ne varam). Cijena? Iskreno nemam ideje koliko bi mogao traziti. Iskreno placena je 10000DEM prije cca 8-9 godina i ulozeno je prilicno para i prije svega vremena. Predlozite nesto, i ideja ce dobro doci. Mozemo se dogovoriti.Dean Renieri