Prosli put nisam imao vremena da pokazem sta sam vozio prije Alfe. Vozacki sam polozio prosle godine, od tad sam vozio bruka razlicitih auta, ali njih nekoliko sam duze vozio od 4 dana, pa evo par slikica.
1. Ford Puma 1.7, 125 ks, veoma malan i lagan autic i ima malo previse konja za svoju velicinu sto znaci ide ko lud, ali malo jaci vjetar, pri vecim brzinama, ga izbaci iz takta, prelijep mali autic toliko mi je bio drag da sam ga sanjao poslije kada ga je brat prodao.(slike su stvarne)
2. Golf 2 1.6, ne znam koliko konja, to je bilo amidzino auto, uglavnom bio je opasnost i za onog tko ga vozi a i za one koji se voze blizu njega, doslovno je istruhao, voda je ulazila unutra. Danas se taj golf ne moze prepoznat jer je potpuno restauriran.(slike skinute s neta)
3.Lancia Lybra 1.9 JTD karavan, brat je prodao Pumu i kupio Lanciu, preudobno auto, stvoreno samo za duga putovanja, nemam zamjerki auto je samo takvo i jos kad bi ova sad Alfa imala audio system kao Lancia pfffffffffff audio system vrh, BOSE ozvucenje sa WOOFER-om serijski ugradjenim u prtljazniku aaaaaaaaaaaaaaaaaa

. Naizgled nikako momacko auto, malo poruzno, ali kad sjednes u ovo auto i provozas se, jednostavno vise i nije bitno sta ce ljudi rec' jer zbog udobnosti zaboravis na sve.(slike s neta)
To su bila auta koja sam vozao duze od 4 dana, a izmedju njih sam vozao jos vazda nekih vozila od Mercedesa E320 2007 god., pa do VW Transportera T3, i da naravno da ne zaboravim prije vozacke dozvole i prije svih auta vozio sam skuter Yamaha Beluga 125cc s kojom sam popusio kaznu od 100 eur jer nije bila registrovana i nisam imao polozeno xD. Naizgled ruzan i bezze motor ali sto ovo cudo ideeeeeee

s njim sam isao 110 km/h. (slika je originalna od mog motora)
''Kazu da su cuda svijeta piramide africke, kazu da su cuda svijeta velike rijeke indije, ali nijedno cudno nije, ravno onome, kao kad je stari uparkir'o u bascu, Alfu 166.''