0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
tvoja 145 je bila baš po mjeri iznutra, meni predobro ono izgledalo a nek stavi komad crne izolir trake i riješio je lampicu
Je kolega iz 155ice al samo masina nego podvozje .....naspram je kao izmedu i 1.6 16v tak nekak nisam imao prilike stat s njim znam da recimo derem BMW 2.5 e36 190KS .......stim da mozemo i to isprobat
Ooo, ide kolega ta tvoja alfa jako jako fino, znam da papa i 156 sa 175kobila i na startu, aj imal sam zimske gume, al opet, teško te se lovi, možda da je bila čista ravnica, ali onak po kvartu te nisam uspio ulovit
Pa gdje si ti kolega ni traga ni glasa .....istina još nisam isprobao ,al ni ti nečeš novčeke ,bumo na neku pivicu .....javi se ...
Moram ja doć sa svojom 145icom, pa da budu dve iste jedna do druge, 156 je preteška, za uvek, ali kaj češ kad uglavnom sad vikendom imam nekog cajta
a cuj, vozi sestaka pa ono ko te sljivi.
maloprije viđen na Crobenz benzinskoj (naravno )...na slavonskoj cesti stao do njega natankat.. i ništa.. ode on :hehe:
Sigurno je videl da ima konkurenciju pa da si uzme malo fore :hehe: :hehe:
hahha.. ma nijeee.. sigurno bi on na crtu htio stat da me skuzio a i neki komad mu je bio u autu .... a i meni...
auto je brutalno dobro,samo triba scudeto i stopove
trebali ste komade van bacit da se potuku a vas dvoje na crtu da se vidi ko je gazda.
scudetto ti je onaj trokut naprijed u kojem se nalazi znak
dobro je i ovako sto se mene tice,samo neznam jel mi se cini ili ti je jedan far crn a jedan siv :
desni far i blatobran je bio malo predizajniran ako se ne varam vjerojatno zbog toga...
a moram znati što se događa sa alficama iz kvarta ma glavno da je ona sređena, nije to niš strašno bilo