Hebo te, ovo izgleda hara virus neinformiranosti....... 
Prvo audi nije ubio lambo, u većini stvari su ga ostavili "na oko" sa istim latino šarmom, nisu se baktali sa dizajnom. U tehničkom pogledu su ga učinili lakšim za život i upravljivim za svakoga ili barem za većinu. Sa audi quattro sistemom auto je postao upravljiviji i precizniji, promjenjen je i mjenjač jer je lambov bio težak ko tuč.....sve u svemu napravili su rafiniranije auto sa nepromjenjenim šarmom. Pričati o nekvaliteti quattro pogona je isto kao da počneš priču o lošem zvuku alfinog arese motora.....glupost
Drugo R8 ni po čemu nije brži i bolji od lamba, vjerovatno misliš na gallarda. Čak se i ne natječu i ne ciljaju na istu skupinu korisnika. Lambo je duplo skuplji i namjenjen je ljudima koji naprosto neće da se vozaju u audiju koliko god on dobar ili brz bio. R8 je da tako kažem za "malu raju". Nadalje i R8 i Gallardo su perverzija unutra i ne znam ko pri zdravoj pameti ima tu išta prigovoriti. Za ove dalje stvari tipa RWD platforma i stručnjaci, u to stvarno neću da ulazim. Većina auta za smrtnike naprosto mora biti FWD ili Q4 jer je RWD nešto drugačije i nije za svakoga, i još pogotovo nije za svakodnevnu upotrebu. Znači slažem se da alfa treba da ima RWD modele koji će biti namjenjeni onima koji vole i znaju šta sve ide uz to. A za ove ostale "hardcore" alfiste koji bi sa punta 1.1 da pređu na RWD makine želim vam da se malo iskližete na kakvom parkingu i u bezbjednoj situaciji sa zadnjom vučom kad stegne zima pa tek onda pričajte 
svim tim su ga eto uništili, lambo nije auto za svaki dan, lambo je superautomobil koji nemora bit lakši za život, to i je bit superautomobila, a ne da sa njima razvažaš djecu po vrtiću i kupuješ salatu na placu bar za mene to pretstavlja superautomobil, a lambo to više nije, nego malo jači a4 u ljepšoj karoseriji sa talijanskim zastavicama.
unutra mi je bez veze, pogotovo oni gumbi iz a3 i takvih modela.
svatko ima svoje razmišljanje, od kad ih je preuzeo vw, za mene lambo više nije lambo.
što se tiče ovog da treba duže da se alfa vrati na prijašnju poziciju to je jasno.
nemora ni razvijat neku posebnu platformu za rwd, nek uzme platformu od maseratia, pa bar ih to nebi trebalo koštat ništa kad im je to u "kući" nju malo modificiraju i veće aute rade rwd, a aute giulietta i mito ostanu fwd.
imaju povijest koju treba hebeno iskoristit i sad su počeli i imena vraćat trebali bi sa njima vraćat i ono što je nekad alfa značila.