14-06-2026, 17:01:05

Anketa

Mislite li da bi bilo bolje da VW preuzme Alfu

Da
88 (26%)
Ne
251 (74%)

Ukupno Glasova: 275

Autor Tema: VW kupi redom sve sto valja -opet glasine za Alfu  (Posjeta: 181113 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tare071

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • ima kolekciju auta :-)
    • Sarajevo
To su ipak bile TAS-ove zvijeri, a ne ove finčukaste švapske kante  :hehe:

hehe tako nekako, a fakat jeste TAS, datum proizvodnje mjesec dana prije početka rata  :hehe:

@Viktor
Ne bih ti znao ništa reći po tom pitanju, ono što ja vidim da je na toj seriji problem barem kod mene, to su razvodna kapa, kablovi i vrlo često ima problema sa smješom koju pravi tj. prelaz sa sauga je vrlo trzuckav i iritantan. Da je neka kvaliteta sigurno nije
« Zadnja izmjena: 30-01-2011, 17:02:55 od Tare071 »
"Rightous infliction of retribution manifested by an appropriate agent"

Offline Marcus

• Trade Count: (+22)
  • Starosjedioc
  • 156 2.4 Ursus
    • Zagreb, Trnsko
Viktor prica o dizlima, Tare  ti ocito imas benzinjaru ...
Da mi je i dolinom smrti proći, zla se ja ne bojim  jer Ti si sa mnom....

http://zalauru.blog.hr/

Offline Sesta166

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
:?: Jel to.   :hap:
jeste heheheheehehe
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Online Argor

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
 :ok: Dobro, već sam se uplašio da nije šta drugo.  :hap:

Offline Viktor

• Global moderator
  • Trade Count: (+21)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
Viktor prica o dizlima, Tare  ti ocito imas benzinjaru ...

:ok:  odala ga razvodna kapa  :craz

Neću više o tome, tko šiša VW   :mahm

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
:ok:  odala ga razvodna kapa  :craz

Neću više o tome, tko šiša VW   :mahm
:ok:

Offline Nowa

• Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
    • Celinac(BiH)
A sta je to vw ??? Buba i golf mk1 su vw ovo ostalo polako prelazilo i preslo u kvantitet(nekad bilo i ono drugo pored kvantiteta ali nekad).Ja uvjek dobijem neki grc u desnoj nozi kada vidim vw ispred na cesti izludio me narodni klan.Trebao bi da uzmem drugo auto(zamjensko za vuci cement ak zafali) opremam kucu pa da se ne spustam na narodni nivo da teglm sa 166 baustelski materijal.O vw ne pomisljam mogao bi neki japanac do 1000€ (uvoz u bh)ali dok se prezimi.

Alfa-Dodo

• Gost
zakon stvar, ovi iranci su divlji  :batin :batin :batin :batin :batin

Offline Zvonimir

• Predsjedništvo
  • Starosjedioc
  • *
  • Stelvio Q4
    • Zagreb zapad
Nemožeš tako gledati jer i fiat je imao bisera recimo s TDiD motorom u cromi od kojeg je audi kasnije napravio TDi...Crome koje su radile 100tkm s tim motorom se dalo na prste nabrojat :sad:

Svaki proizvođač ima dobrih i loših stvari, dobrih i loših serija motora. Recimo Fiat 1.4 12v je daleko gori motor čak i od VW 1.3 benzinca :wal: Sve je to relativno. Mene VW kao auto ne zanima jer liči na karaboliranog talijana baš svaki ali kao menađeri i poslovnjaci su za fijata ministri i profesori jer fijat nije sposoban ni vodu prodat :wal:

onda je moja Croma 2.0 TDiD bila jedna od tih koje si mogao na prste nabrojati, moj stari je kupio Cromu 1996 godine, bila je stara 2 god i imala je 50 tkm, on ju je vozio 10godina i nikad nije imao problema sa tim autom, poslje sam ju ja "nasljedio" i vozio ju jos par godina, kad sam ju prodavao imala je 300tkm na satu :da:, motor nikad nije bio otvaran, turbina je još bila dobra, čak je i lamela izdržala preko 200tkm :ok:
kad je sjetim koliko smo ju ganjali, vukli kamp kučicu od 5metara svake godine na more, tovarili u nju sve i svašta...  definitivno najbolji auto koji smo imali u kuči do sad :care
malo sam  :off
Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart. It is a kind of disease, this passion for a means of transport. It is a way of life, a very special way of thinking about a powered vehicle."

Offline dizelas 156

• Sa stažom
  • 156 2,4jtd
    • Vukovar-Mitnica
Pa to je moj potajni san, jedna TAS Golfetta TDI, pumpa-dizna buraz to je provjerena tehnologija  :hello:

:funny: :funny: :funny:  To mi se sviđa kod vas bošnjaka!!! humor u svakoj situaciji, i kad brod tone vi bi rekli: je..te pa mogla je bit i veća rupa  :funny: :funny:
Svi automobili imaju nešto ali samo jedan ima srce! ALFA ROMEO

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
onda je moja Croma 2.0 TDiD bila jedna od tih koje si mogao na prste nabrojati, moj stari je kupio Cromu 1996 godine, bila je stara 2 god i imala je 50 tkm, on ju je vozio 10godina i nikad nije imao problema sa tim autom, poslje sam ju ja "nasljedio" i vozio ju jos par godina, kad sam ju prodavao imala je 300tkm na satu :da:, motor nikad nije bio otvaran, turbina je još bila dobra, čak je i lamela izdržala preko 200tkm :ok:
kad je sjetim koliko smo ju ganjali, vukli kamp kučicu od 5metara svake godine na more, tovarili u nju sve i svašta...  definitivno najbolji auto koji smo imali u kuči do sad :care
malo sam  :off

malo off ali mi smo imali dvije crome tdid i to je prestrašan motor ide dobro a ne troši i vrtio je u jednom preko 200000 pa je otišla pa pa a drugu smo uzeli sa zaribanim motorom jer se frajer vozio 50tkm+ bez promjene ulja napravili generalku i napravili 100000 bez brige u tri godine i prodao sam motor bez turbine (bila je ispravna ali nije čovjeku trebala) i dan danas se vozi. Kvaka ti je kao i s Alfama samo treba naći majstora koji zna i ništa nije problem!

tako da  :ok:
Nije bolest sve što boli

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
:funny: :funny: :funny:  To mi se sviđa kod vas bošnjaka!!! humor u svakoj situaciji, i kad brod tone vi bi rekli: je..te pa mogla je bit i veća rupa  :funny: :funny:

Zvaćeš ti "bošnju" da ti sredi jednu crvenu JTDm kad se to sve fino prebaci kod nas u TAS u Vogošću......kopaćeš i rukama i nogama  :smijeh :smijeh
« Zadnja izmjena: 02-02-2011, 07:43:54 od Tare071 »

Offline SrdjanBL

• Starosjedioc
    • Banja Luka
Ali ce naprijd ispod znaka na nosu imati nazi TAS..... :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh

Offline Sesta166

• Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
daj ba zakljucajte temu nema nista od prodaje
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Offline dizelas 156

• Sa stažom
  • 156 2,4jtd
    • Vukovar-Mitnica
Još ako dobijem popust!!! Ufff  :funny: :funny: :funny: :funny:
 :drive: miško
Svi automobili imaju nešto ali samo jedan ima srce! ALFA ROMEO

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
daj ba zakljucajte temu nema nista od prodaje

Nada posljednja umire  :smijeh

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
Ja sam vozio novog scirocca i to model od 225 konja čini mi se (preko dvjesto sigurno), i auto je super. Upravljivost, ubrzanje, enterijer je bio čak i neočekivano napucan za VW. DSG čista perverzija. Ne mogu reći da autu fali stila, možda mu fali "ono nešto" alfino ali  auto ima stila na pretek i motorizaciju uz to. A to vezano za podupravljanje, svako FWD auto podupravlja, neko manje neko više.
« Zadnja izmjena: 03-02-2011, 10:08:37 od Tare071 »

Offline Alfa Wanabe

• Sa stažom
  • Fiat Tipo 146 1.6 boxer
    • Zagreb
Eto... i opet se vracamo na ono zasto ne bi valjalo da Alfu preuzme VW. Oni znaju napraviti dobar auto... sve radi, ne skripi, ide... ali ... to nije to... meni nikada nijedan VW ( a poprilicno sam ih se navozao) nije izmamio osmjeh na lice samim time sto sam sjeo u nj...
Mozda je do mene ali 75-ca, 33-ca, i puuuno drugih alfi to uspjeva bez po muke.
Nadam se da ih nikada nece kupiti.
Voziti dizela je kao voditi ljubav sa kondomom. Ide, ali nije to to.

superfly tnt

• Gost
meni je scirocco malo preisforsiran od iza. mogli su to malo bolje rjesit. nije sve u sirini i bokovima. inace djeluje odlicno.

Offline z3kan

• Ovisnik o alfistima
  • Caponord 1200, SR GT 200, hibridna Toyota
    • Zagreb
nova jetta bu  :love: sam ju zabit u pod i na neke 18'  :love3:  :da:
By Demons Be Driven

Alfa-Dodo

• Gost
nova jetta bu  :love: sam ju zabit u pod i na neke 18'  :love3:  :da:
kako zgleda  :?:

Offline z3kan

• Ovisnik o alfistima
  • Caponord 1200, SR GT 200, hibridna Toyota
    • Zagreb
kako zgleda  :?:

naprijed ko golf zboka ko škoda iza ko audi  :funny:
By Demons Be Driven

Offline 156 sp1 rosso

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia Veloce
    • ZAGREB
naprijed ko golf zboka ko škoda iza ko audi  :funny:

Od dole ko Seat.  Odozgora baca na Alfu :craz
Gubila il dobila......zauvijek si moja voljena. Volim te Hrvatska.

Boxer

• Gost
Pogledajte slide video na našem portalu i zamislite kolika je to karizma, to je renome kakav cijeli vw koncern neće imati nikada a fijat to nije sposoban ni predstavit a kud tek dobro prodavat :wal: :wal: :wal:

http://www.alfisti.hr/

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
a 156 se kakti vozila ko marea??
Dajte molim vas, ja ne vejerujem da bi strpali ovjes od golfa na neku alfu, daš hrpu para jer želiš konkurirat BMWu i ona napravip sito ko sa Seatom.
Nije to Fiatov "marketing".
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
a audi se kao vozi drugačije od vw-a, ako nije quatrro?
sve to isti k...
odkad su kupili lamborghini mi nije nimalo napet, štoviše gadi mi se uopće od pomisli na njega, pogotovo kad vidim kak silom lijepe talijanske zastavice i obilježlja po njemu :puke:
........

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
a audi se kao vozi drugačije od vw-a, ako nije quatrro?
sve to isti k...
odkad su kupili lamborghini mi nije nimalo napet, štoviše gadi mi se uopće od pomisli na njega, pogotovo kad vidim kak silom lijepe talijanske zastavice i obilježlja po njemu :puke:
A Fiat grupa ko nije? Gvori se o tome kako će ubit dušu itd? A što je fiat napravio? Dodge? Holden blok? Giulietta i Astra osim farova liče ko jaje jajetu!

Sve je to isti vrag postao. Fiat je imao šansu nakon 156 nastaviti tim putem ali su se odlučili raditi pizdarije i sada nastavlju u tom smjeru.

Ako je fiatu muka imat Alfu nek ju prodaju, VW će bar znati bolje prodati Alfu a da će biti nešto revolocionarno drugačija nego sada, neće!
Alfa je mrtva ostalo je samo ime, 156 ju je malo vratila u život samo da ju nakon toga opet ubiju!
Kockasti auto, najbolji auto.

33QO

• Gost
A Fiat grupa ko nije? Gvori se o tome kako će ubit dušu itd? A što je fiat napravio? Dodge? Holden blok? Giulietta i Astra osim farova liče ko jaje jajetu!
Sve je to isti vrag postao. Fiat je imao šansu nakon 156 nastaviti tim putem ali su se odlučili raditi pizdarije i sada nastavlju u tom smjeru.

Ako je fiatu muka imat Alfu nek ju prodaju, VW će bar znati bolje prodati Alfu a da će biti nešto revolocionarno drugačija nego sada, neće!
Alfa je mrtva ostalo je samo ime, 156 ju je malo vratila u život samo da ju nakon toga opet ubiju!

:ne:   Astra je ljepša  :hehe: :hehe:
« Zadnja izmjena: 04-02-2011, 07:42:35 od Q. ORO »

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
meni je scirocco malo preisforsiran od iza. mogli su to malo bolje rjesit. nije sve u sirini i bokovima. inace djeluje odlicno.
:da: :da: :da:...i općenito je neskladan i ružan  :craz
A ide li il neide, nije mi ni bitno kad ga nebi moga onako ružnog gledat  parkiranog u dvoru.. :puke:
.... sempre gilles ....