nekad davno su to bili prvi auti. isto tako nekad davno nisu postojali abs, airbagovi, klime, crashtestovi i hrpa sitnica koje cine voznju ugodnijom i sigurnijom.
da se mene pita ja nebi imao nikad problema da mi 75ica ili nesto starije bude prvi i jedini auto. ja auto ne shvacam kao dnevnu sobu ili jos gore, spavacu (kako je krenulo). ipak, neke promjene u zivotu me tjeraju da kupim "obicno vozilo" . znam samo da to nece bit alfa, jer kao sredstvo da se prevezem od A do B je alfa obicno i preskupo govno, sto god vecina na ovom forumu mislila o tome.
alfa je oduvijek bio auto za zajebanciju, auto kojeg drzis u garazi i brises krpicom, izvezes nedeljom na djir ili se bavis nekim sportom( i sve to za male pare). danas je alfa postala kao i VW pa sad ja uopce nevidim problem u preuzimanju alfe od strane Vw-a, nista bitnog se nece promijeniti. moze bit samo bolje jer se VW u ovim vremenima bolje snasao od fiata.
to je moje misljenje o konfekciji, o alfi nakon preuzimanja fiata, o dijeljenju platformi i motora.
a sad nastavimo u revijalnom tonu kako alfa ima dusu i ono nesto a VW smrdi na kilometar. nebudete jos dugo.