14-06-2026, 17:11:47

Anketa

Mislite li da bi bilo bolje da VW preuzme Alfu

Da
88 (26%)
Ne
251 (74%)

Ukupno Glasova: 275

Autor Tema: VW kupi redom sve sto valja -opet glasine za Alfu  (Posjeta: 181131 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline LOŠA

• Trade Count: (+22)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Alfa Romeo Brera 2.0 JTDM
    • BJELOVAR
a kako kome, meni taj e92 je bas ono nit smrdi nit mirisi, izvana jos kako tako, interijer ajme majko, a jedino kaj mu priznam je zadnji pogon

A čuj, i u 159 je interijer prilično steriliziran.

Ma koji zadnji pogon, XD modeli su im odlični :da:

Offline Tare071

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • ima kolekciju auta :-)
    • Sarajevo
a kako kome, meni taj e92 je bas ono nit smrdi nit mirisi, izvana jos kako tako, interijer ajme majko, a jedino kaj mu priznam je zadnji pogon

A dobro od švaba očekivati stil i napucan enterijer je misija nemoguće, iako moram priznati da novi modeli audija poprilično odskaču imaju ono nešto, ali to su auti od 50.000e i više.
Ja sam neki dan vozio audi TT 2001 godište, odličan motor, quattro pogon ali unutrašnjost je tri svjetlosne godine iza alfe 147 koja za to auto izgleda kao ferrari unutra.
"Rightous infliction of retribution manifested by an appropriate agent"

Offline KA2001MR

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
Je istina ni na 159 interijer nije cvijece, prenjemacki je, al u ti modelu opet miljama ispred bmw-ovog

To da nebi trebal ocekivat interijer kak se spada na autu od 40k € je u najmanju ruku glupa izjava, za tu lovu augo MORA licit na nesto

Noviji audiji izgledaju super iznutra, jedino sto mi se povraca na one gumbe u obliku pravokutnika, koji se ne razlikuju skoro nista od onih iz prvih a4, al se nekak izgube u lijepo dizajniranom kockpitu.

Svatko ima svoj ukus i ja ne da bi radije uzeo 159 ti sw od bmw-a e90, nego radije i od m3, pa bas da m3 ina i 800ks

No ako alfa ode u ruke vw-a iz principa ju nebudem kupio
........

BigSaint

• Gost
U svijetu trenutno vlada konsenzus da Audi radi super i lijepe interijere, mogu se složiti da su izrađeni od odličnih materijala (čak i da su dobro raspoređeni iako meni baš i nisu), ali da su ljepi; No, fucking, chanse! :ne2: :ne2: :ne2:

superfly tnt

• Gost
bmw je uvijek djelovao jeftino iznutra ali to ionako nije bitno. slogan im je freude am fahren i potpuno im stoji ta izjava. audi mi je bljak iznutra. prejednostavan i ziheraski. s klasikom nemres fulat i svi su sretni. mercedesi su mi zato prejebeni , pogotovo ovi zadnji.

Offline sale 75

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 JTDm Q2
    • aljmaš
U svijetu trenutno vlada konsenzus da Audi radi super i lijepe interijere, mogu se složiti da su izrađeni od odličnih materijala (čak i da su dobro raspoređeni iako meni baš i nisu), ali da su ljepi; No, fucking, chanse! :ne2: :ne2: :ne2:

audi je čak zaposlio tim da MIRIŠI plastike unutrašnjosti i napravi plastiku koja ima ugodan miris....  :bomb:

audi mi se prije sviđao...negdje od 2004-2009 a poslje toga previše sterilno i na istu foru  :ne2:

Offline Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
audi je čak zaposlio tim da MIRIŠI plastike unutrašnjosti i napravi plastiku koja ima ugodan miris....  :bomb:

audi mi se prije sviđao...negdje od 2004-2009 a poslje toga previše sterilno i na istu foru  :ne2:
Od audia mi se jedino svida novi TT, interior isto mi se svida od njega. ostali audi su za klinac.
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

XariX

• Gost

Takav tim ti imaju manje vise svi proizvodjaci automobila renomiranih marki  :da:

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
Takav tim ti imaju manje vise svi proizvodjaci automobila renomiranih marki  :da:
kao i timove koji samo slusaju zvuk zatvaranja vratiju, oni koji slusaju dal iam cvrcaka u unutrasnjosti ( ocito su ti doticni u fiat koncernu gluhi  :craz)
tim koji opipava materijale u unutrasnjosti itd.

sve to prodaje aute.
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline IvanZg

• Starosjedioc
  • ACCORD 2.0 sport 2007
    • Sveta Nedelja
decki kakite...obozavam alfe ali mi nemre neko rec da je na ovim zadnjim audi-ima ruzna unutrasnjost kad je to prva unutrasnjost u povijesti audi-a kaj na nekaj lici 
JEDNOM ALFA UVIJEK ALFA :)

XariX

• Gost
decki kakite...obozavam alfe ali mi nemre neko rec da je na ovim zadnjim audi-ima ruzna unutrasnjost kad je to prva unutrasnjost u povijesti audi-a kaj na nekaj lici  (Image removed from quote.)

:da: :ok:

Skoro pa ko u Alfi  :love3:

XariX

• Gost
kao i timove koji samo slusaju zvuk zatvaranja vratiju, oni koji slusaju dal iam cvrcaka u unutrasnjosti ( ocito su ti doticni u fiat koncernu gluhi  :craz)
tim koji opipava materijale u unutrasnjosti itd.

sve to prodaje aute.

:da: :ok:

Ovi kaj su "trazili" cvrcke su valjda noc prije negdi tulumarili, pa su tu i tamo preculi nekog cvrcka  :) :hehe:

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
meni je volan gadan i nekk mi nisu sjeli ovi centrali otvori za zrak malo sterilno al inace OK izgleda, ostavlja dojam skupoce i kvalitete.
To prodaje aute ovih dana, izgled moze varati ali ovakve stvari prodaju aute.

XariX

• Gost
meni je volan gadan i nekk mi nisu sjeli ovi centrali otvori za zrak malo sterilno al inace OK izgleda, ostavlja dojam skupoce i kvalitete.
To prodaje aute ovih dana, izgled moze varati ali ovakve stvari prodaju aute.

Meni je bas volan poseban, velim, nalikuje na unutrasnjost 159-ke:

« Zadnja izmjena: 21-01-2011, 11:44:08 od XariX »

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
ne vidim bas slicnost.

Offline Alfa Wanabe

• Sa stažom
  • Fiat Tipo 146 1.6 boxer
    • Zagreb
Ma ti si corav!!  :gun:   :hehe: 
Voziti dizela je kao voditi ljubav sa kondomom. Ide, ali nije to to.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
jel to LT dobiva unutrašnjost Audija, jer meni to tako izgleda :funny: :funny: :funny:
Nije bolest sve što boli

Offline Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
decki kakite...obozavam alfe ali mi nemre neko rec da je na ovim zadnjim audi-ima ruzna unutrasnjost kad je to prva unutrasnjost u povijesti audi-a kaj na nekaj lici  (Image removed from quote.)
Samo automatski mjenjac mu fali  :craz i onda samo  :drive:  :drive:
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

Offline gvija

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • tristac
    • Zagreb - Medvescak
kolko vrazjih gumbi, pol ih ni nebu pipnuto tijekom radnog vijeka auta :puke:
The Variator Gang
"Ich liebe dihtung."

Offline Viktor

• Global moderator
  • Trade Count: (+21)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
Udaljavate se od teme  :song:  Tema se ne zove: Što mi se sviđa/ne sviđa kod drugih auta.

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
neznam zasto se uvijek mora tema dotaknut tih njemackih krampova.
to voze ljudi bez ideje, maste sa dovoljno novaca i koji hoce drugima dat do znanja da imaju novaca(po mogucnosti vise od susjeda, jel njegov auto ima vise gumbi sa fora kraticama, nego susjedov), uostalom ti auti nisu toliko skuplji od alfe iste klase pa ne razumijem one koji tajno svrsavaju na njih sto si ih jednostavno nisu kupili.
ja sam osoba koja voli aute i kupit cu ono sto volim i sto mi se svida taman da mi neznam tko kaze kako nesto nevalja, ako ja to hocu i mogu si priustit zaboli me sto susjedi misle i slobodno bi ja i ekipa cvrcaka sjeli na pivu i bacili belu be srama :)
........

Offline Pero156TS

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+13)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spider
    • Zagreb
neznam zasto se uvijek mora tema dotaknut tih njemackih krampova.
to voze ljudi bez ideje, maste sa dovoljno novaca i koji hoce drugima dat do znanja da imaju novaca(po mogucnosti vise od susjeda, jel njegov auto ima vise gumbi sa fora kraticama, nego susjedov), uostalom ti auti nisu toliko skuplji od alfe iste klase pa ne razumijem one koji tajno svrsavaju na njih sto si ih jednostavno nisu kupili.
ja sam osoba koja voli aute i kupit cu ono sto volim i sto mi se svida taman da mi neznam tko kaze kako nesto nevalja, ako ja to hocu i mogu si priustit zaboli me sto susjedi misle i slobodno bi ja i ekipa cvrcaka sjeli na pivu i bacili belu be srama :)

:ok:
tak sam ja kupio 99god punta(novog), a par dana ranije u novinama izašla lista vozila koja se najviše kvare,
i naravno punto je bio na prvom mjestu i zato mi je bio najdraži i najbolji auto na svjetu
Spider 115

Offline Nowa

• Starosjedioc
    • Celinac(BiH)

:ok:
tak sam ja kupio 99god punta(novog), a par dana ranije u novinama izašla lista vozila koja se najviše kvare,
i naravno punto je bio na prvom mjestu i zato mi je bio najdraži i najbolji auto na svjetu
Pretpostavljam da je narodno auto bilo na dnu te liste.

Offline Alfa Wanabe

• Sa stažom
  • Fiat Tipo 146 1.6 boxer
    • Zagreb
Pretpostavljam da je narodno auto bilo na dnu te liste.

vau vau uopce nije bio na toj listi. Pa oni se ne kvare!
Voziti dizela je kao voditi ljubav sa kondomom. Ide, ali nije to to.

Boxer

• Gost

33QO

• Gost
Ne kuzim, ljudi sa idejom voze Fiata ili kaj? Koja je poanta posta?  :rolll:

Ovako pisu ljudi obicno bez puno vozackog staza, iskustva, ispod 30g...kad dodju u srednje godine obicno zavrse u nekom bezlicnom passatu, 100x vidjeno

:da: :da:   Sad su žestoki alfisti i sve je: ubit, zaklat,... a posli: švabo je švabo  :hehe:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
:da: :da:   Sad su žestoki alfisti i sve je: ubit, zaklat,... a posli: švabo je švabo   :hehe:
Nije bolest sve što boli

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
Ne fiata vozim zato jel sam htio ovog svog brava odkad sam ga prvi put vidio, dok jos nisam imao ni vozacku i dok su mi starci radili u istoj firmi koja im nije dala placu 2 godine(da dobro si procitao), meni se eto pruzila prilika da si ispunim san koji je eto bio skroman.
Takoder sam htio uredit auto po svom gustu i odluka je pala da cu uredit avoj prvi auto i da cu si ga ostavit zauvijek, jel si malo tko moze priustit ispunit si san svog prvog auta eto ja nisam imao za kruh, pa mi se i fiat cinio kao tada nedostizni san, ne ocekujem od tebe da shvatis)
Na kraju sam za lovu koju sam dao za uredenje auta mogao kupit svasta, al ono sto si ja naumim, ne odustajem od toga.
Dok se bravo radio trebao mi je jedan manji auto koji ne trosi puno do 5000€ odluka je pala na punta jel tada za te novce nisam mogao kupit 147.
Sve sto imam sam si u zivotu potpuno sam uz pomoc zene zaradio i niti su mi njezini mama i tata ista dali niti moji, jel nemaju i ja sam eto  ponosan na svoja 2 fiata i nebi ih mijenjao ni za jednog vw-a.
Tesko sam zaradio novce za njih, al sam kupio sto sam htio i sto volim, a da imam rijeseno stambeno pitanje odavno bi vozio 159 ili gt.

Eto ne ocekujem da netko shvati, niti mi je jasno sto netko manje vrijedi(ili njegovo misljenje jel vozi fiata)?
Nije nicija stvar ak za novce koje me kostao bravo sam mogao birat auto, ne samo vw-a, a neznam jesi di vidio da ga vozim???

Sto se mene tice, ja nemam nista protiv ljudi koji vole vw-a i voze ga iz ljubavi isto tako niti za vlasnike bilo koje marke, nego oni sto ga voze zbog susjeda i jos ga dizu u nebesa, a auto je u najmanju ruku kao i moj fiat, samo mu manje cvrce plastike, a i to je relativno(pogledajte zadnju emisiju potrosackog koda, ima sve vise takvih vw-a) mi idu na zivce

Ja volim alfu i sljedeci auto nece bit alfa jedino u slucaju da ih kupi vw, cisto principa radi, jedino da budu imali sve svoje i niti jednog zajednickog dijela sa vw-om, a to je nemoguce.

ne ocekujem od nikog da shvati moje razmisljanje, al je ono takvo, kome se svida, kome ne i ja imam pravo na njega, jednog dana kad i ja budem imao kakav arese v6 cu mozda mislit da sam najpametniji ili najbolji na svijetu do tad lijepi pozdrav
« Zadnja izmjena: 23-01-2011, 02:33:41 od KA2001MR »
........

superfly tnt

• Gost
ja nebi nikad mogao vozit VW iz ljubavi, ali bi mogao iz prakticnih razloga.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
Ne fiata vozim zato jel sam htio ovog svog brava odkad sam ga prvi put vidio, dok jos nisam imao ni vozacku i dok su mi starci radili u istoj firmi koja im nije dala placu 2 godine(da dobro si procitao), meni se eto pruzila prilika da si ispunim san koji je eto bio skroman.
Takoder sam htio uredit auto po svom gustu i odluka je pala da cu uredit avoj prvi auto i da cu si ga ostavit zauvijek, jel si malo tko moze priustit ispunit si san svog prvog auta eto ja nisam imao za kruh, pa mi se i fiat cinio kao tada nedostizni san, ne ocekujem od tebe da shvatis)
Na kraju sam za lovu koju sam dao za uredenje auta mogao kupit svasta, al ono sto si ja naumim, ne odustajem od toga.
Dok se bravo radio trebao mi je jedan manji auto koji ne trosi puno do 5000€ odluka je pala na punta jel tada za te novce nisam mogao kupit 147.
Sve sto imam sam si u zivotu potpuno sam uz pomoc zene zaradio i niti su mi njezini mama i tata ista dali niti moji, jel nemaju i ja sam eto  ponosan na svoja 2 fiata i nebi ih mijenjao ni za jednog vw-a.
Tesko sam zaradio novce za njih, al sam kupio sto sam htio i sto volim, a da imam rijeseno stambeno pitanje odavno bi vozio 159 ili gt.

Eto ne ocekujem da netko shvati, niti mi je jasno sto netko manje vrijedi(ili njegovo misljenje jel vozi fiata)?
Nije nicija stvar ak za novce koje me kostao bravo sam mogao birat auto, ne samo vw-a, a neznam jesi di vidio da ga vozim???

Sto se mene tice, ja nemam nista protiv ljudi koji vole vw-a i voze ga iz ljubavi isto tako niti za vlasnike bilo koje marke, nego oni sto ga voze zbog susjeda i jos ga dizu u nebesa, a auto je u najmanju ruku kao i moj fiat, samo mu manje cvrce plastike, a i to je relativno(pogledajte zadnju emisiju potrosackog koda, ima sve vise takvih vw-a) mi idu na zivce

Ja volim alfu i sljedeci auto nece bit alfa jedino u slucaju da ih kupi vw, cisto principa radi, jedino da budu imali sve svoje i niti jednog zajednickog dijela sa vw-om, a to je nemoguce.

ne ocekujem od nikog da shvati moje razmisljanje, al je ono takvo, kome se svida, kome ne i ja imam pravo na njega, jednog dana kad i ja budem imao kakav arese v6 cu mozda mislit da sam najpametniji ili najbolji na svijetu do tad lijepi pozdrav

:care
Nije bolest sve što boli