14-06-2026, 17:00:32

Anketa

Mislite li da bi bilo bolje da VW preuzme Alfu

Da
88 (26%)
Ne
251 (74%)

Ukupno Glasova: 275

Autor Tema: VW kupi redom sve sto valja -opet glasine za Alfu  (Posjeta: 181109 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 156
    • ZG Pešča
hebo to... ako vw umiješa prste u AR ili Ferarri... pa kako će izgledat ti modeli?...  :hehe:

AR Mito 1, 2, 3, 4, 5... ? ( mislim nedaj Bože tolko MiTa, al opet...)  :craz
teško, jer bi šef dizajna opet bio da silva a zadnje kaj se ja od njega sjećam je "sveto trojstvo 147, 156, 166".

gluposti poput mito su nastale nakon kaj je on otišao.

a Ferrari nema teorije da bi fiat prodao, to je isključeno, rekoh već obitelj Agnelli i njihovi podanici bi bili linčovani i za noge obješeni poput Mussolinija.

@Alfa-Dodo, varaš se mama je jako cijenjena u italiji, na to su osjetljivi, za očeve ih boli briga.
« Zadnja izmjena: 13-11-2010, 08:20:57 od Isus »
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline Jackie85

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • 156 2.4 jtd&166 FL 2.5
    • Zagreb
Znači sljedeći mjesec dolazi naslov tipa: VW kupuje Maserati.
Barem nikada dosadnos novinarima i vau vau koncernom.
« Zadnja izmjena: 13-11-2010, 10:44:57 od Jackie85 »

superfly tnt

• Gost
koja muka coece. imas pare a nece ti prodat.

Offline Marin krk

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
    • KRK
Znači sljedeći mjesec dolazi naslov tipa: VW kupuje Maserati.
Barem nikada dosadnos novinarima i vau vau koncernom.
:ne2: :ne2:
sljdedeca je da vau-vau kupuje vau-vau. ili ako ne kupe norisa  :hehe:

Offline Jackie85

• Sa stažom
  • 156 2.4 jtd&166 FL 2.5
    • Zagreb
:ne2: :ne2:
sljdedeca je da vau-vau kupuje vau-vau. ili ako ne kupe norisa  :hehe:
:funny: :care :care :care

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
činjenica je da ne obožavam VW ajde dobro baš mi idu na k.... jer ih ima na svakom ćošku, lako je skupiti i 30 ljudi u VW klub u svakom selu a nek skupe 30-ak alfista, treba ti grad sa 70-ak tisuća stanovnika!

alfe su prelijepi auti koji pobuđuju emociju kod svakog koji ima dvije čiste u glavi!

svaka čast VW šta je napravio sa Lambom ali sve je napravio u prvoj verziji Gallardo Murcielago (možda sam krivo napisao sorry) su isti od dana kada su izašli, ništa se nije mjenjalo izdaju neke edicije tipa bambola superleggera i bla bla,a za primjer gle ferari koji je isto pod kapom Fiata Italia je prekrasna, california, 599, a nemaju neke sličnosti sa starijima nije FL kao kod lamborghinija.

istina je da fiat nije bio baš naj prema alfi i da nema više pravog alfa V6, ali kada se danas ti auti i slabo traže, samo nek je tdi jtd ili bilo koji jer malo troši a ide kao blesav.
U dizel segmentu JTD motori su među najboljima ako ne i najbolji, alfa ima comon-rail od prve 156 jtd dok je VW tek prije godinu dvije ajd dobro pet prokužio tu tehnologiju,
159 nije ponudio jači tržišni uspjeh kad je sad već 6 godina netaknuta, VW je čuda izdao u 6 godina,
veliki im je minus što nema nasljednika 166-ice.
I 164 je brat blizanac crome saaba 9000 theme pa nema nitko pretjeranih zamjerki i u redizajnu je oživljena do 1997ili98 neznam sto posto, činjenica je da je i fita pao na našem tržištu kao i vani te je automatski pala i alfa.

kad  je bravo/brava izašla bilo ih je svuda i svi živi su je kupovali i sada ih ima more a koliko se sada primjeraka bravo modela proda, cjeli taj talijanski auto segement s iznimkom ferarija tone, ali po meni bolje nek tone nego da idu pod VW pa dožive sudbinu saaba škode..... a ja onda prelazim honda fan club i kupujem accorda a čuvam 164 za buduće generacije pa nek vide šta su bila kola :)
Nije bolest sve što boli

Offline Nowa

• Starosjedioc
    • Celinac(BiH)
Mozda nije za ovu temu ali opet mozda i jeste.U svakome novijem filmu glavni glumac vozi  nekoga ljutoga svabu iz vw grupacije,cinjenica da vw gura globalnu kampanju kako kroz filmove tako kroz ove najave tipa alfa i ferari,neko je napisao u nekome postu prije ne bi iznenadilo da vw ``kupuje``maseratija.Sve je to globalna ``zavjera `` vw kojom teze ka #1 u svjetu,a  nikada nece biti(osim u slucaju da cunami zbrisa Japan) .Sto se tice talijana mislim da nece prodati ni 1% bilo cega njemcima jer to onda nebi bilo vise talijansko,zasto ne bilo e pa vw je pokupio sve talijanske dizajnere koje su opet ogranicili u radu i rezultat je da  nikakav ljepotan nije dosao iz Wolsburga ni vjerujem da ce.

Orbital

• Gost
Zašto ljudi pljuju po VW? Pa auti su i više nego dobri. Pogledajte malo po alfisti.hr. Svaki drugi post je "golf", "VW" što ukazuje da su to dobri auti kad se svako malo spominju u klubu ljubitelja alfa romea.  :wal:

Offline Nowa

• Starosjedioc
    • Celinac(BiH)
Pa kada neko pljuje po mojoj alfi(ne ide,trosi,nema djelova,kao da se svaki sat kvari pa mora biti djelova ispod svake sljive ),a nikada nije sjeo u nju ili cak i vozio sto je ne bi kritikovao(da ne kazem pljuvao) njega, svako vozi sta mu srcu drago.Ne volim vw auta  previse su mi ``mehanicka ``hladna i komercijalna.
PS ovaj cjeli topik je o vw i vw-oj kupnji talijana  :hap: ruku na srce mislim da nas(vlasnike alfi) vw-ovci  mrze najvise od svih !

Offline Alfa Wanabe

• Sa stažom
  • Fiat Tipo 146 1.6 boxer
    • Zagreb
A ne, ne, ne. Oni nas ne mrze. Oni nas ne shvacaju.... a onda ja odem na susret i vidim i zasto.
Zar ijedan alfist izgleda priblizno normalno?
Auto mi puno trosi, nema djelova, skripi... a svejedno sam zaljubljen u njega....  vozaci germanskih marki to ne mogu shvatiti.
I da mi to uzmu.....
Prije bubreg nego alfa njemcima.
Voziti dizela je kao voditi ljubav sa kondomom. Ide, ali nije to to.

33QO

• Gost

Ma švabo je zakon!  :funny: :funny:

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline Nowa

• Starosjedioc
    • Celinac(BiH)

(Image removed from quote.)
pravi fan jos sa osmjehom na licu

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split

(Image removed from quote.)

Ajme koja slika  :hehe: :hehe: :care...

Daj treba zapisati na kojim su stranicama, pa kad bude izbor za najbolju....
Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Orbital

• Gost
Pa kada neko pljuje po mojoj alfi(ne ide,trosi,nema djelova,kao da se svaki sat kvari pa mora biti djelova ispod svake sljive ),a nikada nije sjeo u nju ili cak i vozio sto je ne bi kritikovao(da ne kazem pljuvao) njega, svako vozi sta mu srcu drago.Ne volim vw auta  previse su mi ``mehanicka ``hladna i komercijalna.
PS ovaj cjeli topik je o vw i vw-oj kupnji talijana  :hap: ruku na srce mislim da nas(vlasnike alfi) vw-ovci  mrze najvise od svih !
Ma nije sad stvar da netko pljulje po nekoj marki. Pa svatko voli neke aute, ali ovo je forum za alfiste i jel je na njemu potrebno da svaka druga riječ bude "golf" i da se svako malo otvara neka tema u kojoj se radi usporedba sa nekim njemačkim automobilima?
Ja sam kupio alfu i što ako se kvari, ako troši ili škripi? Pa nisam dao 5000 e na nju.
Alfa na primjer košta 3000 e, a VW neki sa istim karakteristikama i opremom 5000 e. Kako onda očekivati da se auto od 5000 e manje kvari? Pa ako sam kupio jeftiniji auto onda naravno očekujem da će se više i kvariti, ali ne toliko da bi potrošio na nju više od 2000 e.
Meni se alfa u godinu dana "pokvarila" samo jednom i taj dio me koštao 250 kn novi. Alfa mi je stara 13 godina i ako je u cijeloj jednoj godini taj jebeni kvar od 250 kn razlog zbog kojeg bi trebao kupiti golfa po duplo večoj cijeni onda je fakat golf toliko super kad se ništa ne kvari.
Za 1500 e možeš kupiti alfu 145 sa klimom, el. podizačima stakala, ABS, servom, volanom podesivim po visini, stražnje djeljivo sjedalo ili golfa 2 dodatnom opremom volan pa ti biraj.
Ima malo previše tema o VW u klubu ljubitelja alfa romea.

XariX

• Gost
Mislim da je vrijeme da se uokvireno smire strasti. Činjenica je da većina IMA nekakav model vozila koji nekim svojim osobnostima BI PRIVUKAO i ponekog od nas. Ali, ono kaj mislim da najviše grize nas Alfiste je upravo gubitak prepoznatljivosti s ovim novim modelima, kji su takvi kakvi jesu, buljooki, i to se nema kaj diskutirat.
Jedno je napravit 8C i stavit bulje gore koje su savršene na takvom autu na kojem rijetko koja svjetla pašu, al to "silovanje" cijele game tim buljama je i više no katastrofalno.

"Presveto njemačko trojstvo", u koje ne ubrajam vau-vau (  a ježat ga :hap: ) ima i trenutno svaki po JEDAN JEDINI koji bi mene osobno privukao da, recimo, nemam obitelj, ili da imam ogromno mjesto za parkirat, ili da imam neograničene novčane resurse a la šeik nekvi. S obzirom da treba znat i stat na loptu, i živjet život bez frustracija, i uživat i u ostalim aspekta života, a ne da ti život bude isključivo i jedino auto, i kako doć do tog auta/ ili kako ga održavati, mislim da Alfa dobro parira pobrojanom svetom njemačkom trojstvu u smislu cjekopnusti.

Ukratko: trgne ti emocije bez da ti istrgne novčanik za pola života.

Haug. A sad jedna preventivna medica  :hehe: I onda još zdimit dvje-tri, i to je to. Nirvana.  :zzz:
« Zadnja izmjena: 15-11-2010, 22:04:50 od XariX »

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
mislim da griješiš alfa nije jeftinija pa smo zbog toga frustrirani, nego zbog podcjenjivanja i toliko brzog padanja cijene da je to maltene smiješno, primjer

nova 159 2,4 jtd distincive košta kao i passat 2,0tdi sa isto jakom opremom a 159 je malo manji auto više joj je pandan jetta bora ili kako već, dok alfa 159 kad je stara 4g vrijedi kao passat 6g ili više i to ne top model passata koji navodim nego neki malo jače opremljen a o 166 da ne pričam, za te novce kupuješ golfa primjer kolega sa foruma prodaje 2005 2,4jtd u jako dobrom stanju za 12-ak t€ a za te novce kupuje se golf 5 tdi koji nema veze niti se može mjeriti sa 166, e to mene raspizdi, da taj auto koji je osrednji košta kao jedna luksuzna limuzina sportski nastrojena, da kojim slučajem 166 ima VW značu 5 godina stara bi bila 25000€ ako ne i više! a da o nekim voznim karateristikama i ne pričamo jer imao sam prilike voziti i golfa i passata i 159 i 166 na nekoliko dana dakle ne 5min i nemaju oni tu šta tražiti sa alfom!

mada je sve ovo  :off jer neće VW kupiti alfu a ovo je postalo vrijeđanje i pljuvanje neke marke koja radi sasvim pristojna traktorska vozila za široku cestovnu upotrebu   :smijeh  i golf kec im je zadnji napredan auto!
Nije bolest sve što boli

Offline Nowa

• Starosjedioc
    • Celinac(BiH)
mislim da griješiš alfa nije jeftinija pa smo zbog toga frustrirani, nego zbog podcjenjivanja i toliko brzog padanja cijene da je to maltene smiješno, primjer

nova 159 2,4 jtd distincive košta kao i passat 2,0tdi sa isto jakom opremom a 159 je malo manji auto više joj je pandan jetta bora ili kako već, dok alfa 159 kad je stara 4g vrijedi kao passat 6g ili više i to ne top model passata koji navodim nego neki malo jače opremljen a o 166 da ne pričam, za te novce kupuješ golfa primjer kolega sa foruma prodaje 2005 2,4jtd u jako dobrom stanju za 12-ak t€ a za te novce kupuje se golf 5 tdi koji nema veze niti se može mjeriti sa 166, e to mene raspizdi, da taj auto koji je osrednji košta kao jedna luksuzna limuzina sportski nastrojena, da kojim slučajem 166 ima VW značu 5 godina stara bi bila 25000€ ako ne i više! a da o nekim voznim karateristikama i ne pričamo jer imao sam prilike voziti i golfa i passata i 159 i 166 na nekoliko dana dakle ne 5min i nemaju oni tu šta tražiti sa alfom!

mada je sve ovo  :off jer neće VW kupiti alfu a ovo je postalo vrijeđanje i pljuvanje neke marke koja radi sasvim pristojna traktorska vozila za široku cestovnu upotrebu   :smijeh  i golf kec im je zadnji napredan auto!
:ok: Potpisujem ali ode ovo  :off

XariX

• Gost

.
.
.

Svaki auto koji se konfigurira prema vlastitim zeljama nije jeftin. Ne kupuje se konfiguriran auto da ga za godinu-dvije ides prodavat. Izkonfiguriras, kupis, i vozis dok se more regat. Kad se vise ne moze regat, pogledas stanje, i ak se nudi nes kaj ti pobudi emocije, a tebi je prihvatljivo, nebitno koje je marke, uzmes, i uzivas... i tako unedogled... ionak je sve to samo tren u vjecnosti, pa u tom trenu treba i uzivat, bez obzira kolko taj tren traje  :hap:

Zato, ne previse filozofirat, nego samo  :drive: uz jedan veliki  :craz
To se novcima ne moze kupit.

:off al who cares  :hehe:

Offline a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
Sergio Marchionne: Nema prodaje Alfe i Ferrarija VW-u

http://www.alfisti.hr/forum/index.php?topic=48017.0

Offline Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
Sergio Marchionne: Nema prodaje Alfe i Ferrarija VW-u

http://www.alfisti.hr/forum/index.php?topic=48017.0
To te ja pitam  :clap2:  :ok:
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
ma to je bilo glupo od starta da Fiat pusti Alfu još i nekako ali da budu dali Ferari je tako mizerno mala šansa bila da šteta tipki na tipkovnice koje su korištene u kreiranju komentara  :smijeh

mislim da je vrijeme za jedan LOCK teme!

a btw totalno  :off ali ne stoji teza kupi vozi dok uživaš itd, recimo primjer: 2000g sam kupio 156 koja nije bila jeftina ne znam točnu cijenu ali nije bila jeftinija od golfa 4 sigurno dakle 2006 mi srce zatitra na 159 i hoću nju, ja dobivam za moju 156 nakon pet godina trećinu novca dok majstor za golfa dobiva skoro pola (ako ne i više ako ima servisnu garažiran bla), kupujem 159 a majstor peticu golfa ja je prodajem danas nakon 4 pune godine i dobivam opet jedva trećinu novca koju sam dao za auto dok se majstor zadovoljno smješka jer njegov vrijedi više i dobiva gotovo pola uloženog, pa se ja zapitam da li si ja mogu priuštiti toliki gubitak € naspram drugih marki (samo primjer VW, isto je i sa hondom i bmw i MB i masu drugih proizvođača, osim koreanaca koji tonu kao francuzi kod waterlooa  :off) i shvaćam da si moram priuštiti neku drugu marku jer Alfa me jednostavno previše košta, zato Alfa gubi na prodaji jer tko sa dvije bistre osim (SVAKA ČAST OKORJELIM ALFISTIMA) kupio nešto čemu tako rapidno pada vrijednost! Alfe su divni automobili zbog duše i zbog toga što daju onaj vozači gušt! dakle prodaja nema veze s djelovima kvarljivosti ili nečim trećim jer to je više manje pusta klapnja Alfa je po tom pitanju kao i svaki drugi auto, niti BMW niti MB niti famozni VW nema jeftine djelove niti se manje kvari, najveći minus marke je taj gubitak vrijednosti!

btw meni je plus jer ja kupujem rabljene pa se za manje para  :drive: u super autu, ali ipak netko mora kupiti taj auto novi da bih ga ja mogao kupiti rabljenog!
Nije bolest sve što boli

Offline dumpors

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
ma to je bilo glupo od starta da Fiat pusti Alfu još i nekako ali da budu dali Ferari je tako mizerno mala šansa bila da šteta tipki na tipkovnice koje su korištene u kreiranju komentara  :smijeh

mislim da je vrijeme za jedan LOCK teme!

a btw totalno  :off ali ne stoji teza kupi vozi dok uživaš itd, recimo primjer: 2000g sam kupio 156 koja nije bila jeftina ne znam točnu cijenu ali nije bila jeftinija od golfa 4 sigurno dakle 2006 mi srce zatitra na 159 i hoću nju, ja dobivam za moju 156 nakon pet godina trećinu novca dok majstor za golfa dobiva skoro pola (ako ne i više ako ima servisnu garažiran bla), kupujem 159 a majstor peticu golfa ja je prodajem danas nakon 4 pune godine i dobivam opet jedva trećinu novca koju sam dao za auto dok se majstor zadovoljno smješka jer njegov vrijedi više i dobiva gotovo pola uloženog, pa se ja zapitam da li si ja mogu priuštiti toliki gubitak € naspram drugih marki (samo primjer VW, isto je i sa hondom i bmw i MB i masu drugih proizvođača, osim koreanaca koji tonu kao francuzi kod waterlooa  :off) i shvaćam da si moram priuštiti neku drugu marku jer Alfa me jednostavno previše košta, zato Alfa gubi na prodaji jer tko sa dvije bistre osim (SVAKA ČAST OKORJELIM ALFISTIMA) kupio nešto čemu tako rapidno pada vrijednost! Alfe su divni automobili zbog duše i zbog toga što daju onaj vozači gušt! dakle prodaja nema veze s djelovima kvarljivosti ili nečim trećim jer to je više manje pusta klapnja Alfa je po tom pitanju kao i svaki drugi auto, niti BMW niti MB niti famozni VW nema jeftine djelove niti se manje kvari, najveći minus marke je taj gubitak vrijednosti!

btw meni je plus jer ja kupujem rabljene pa se za manje para  :drive: u super autu, ali ipak netko mora kupiti taj auto novi da bih ga ja mogao kupiti rabljenog!

Mislim da ipak ima veze. Nije pad vrijednosti pao iz vedra neba. Prije 40 godina alfa je sigurno bila cijenjena marka,ali splet okolnosti je doveo do tog drasticnog pada vrijednosti. Zasto toliko ne pada vrijednost francuzima npr. nema razloga da svabe vise mrze talijane nego francuze pa da su tu neku zavjeru zakovali da su ovi kvarljivi a francuzi nisu. Cinjenica je da zavrsna obrada i neke sitnice nisu kako treba sto smeta prosjecnom kupcu.
Meni kao ljubitelju pad vrijednosti odgovara,ja sam sa autom prezadovoljan,i mastam kako cu poslje ove kupiti drugu alfu,ali alfa ne zivi samo od ljubitelja. Stoga se nadam da ce giulietta  poceti mijenjati stanje stvari.
...and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage...

XariX

• Gost
za sada  :hap:

vau vau siri carstvo na truck segment, merge MANa i Scania-e  :ok:
jednostavno, zele postati No1 u svijetu i bar za neko vrijeme odoljevati kinezima...plakat cemo mi si i za alfom, ali i za vw  :hap: samo pricekajte 15tak godina

Ha, je pa kaj, no, pak bumo onda svi properlci i sve 5  :rolll:  :hehe: I to GT, bijeli, s crnim staklima, i svim điđa-miđama. I opet bu se najšel netko koga bu tangiral pad cijene. A možda do onda skuži da je novac samo bezvrijedni papir koji sam po sebi ne čini sretnim.  :hap:

Alfa-Dodo

• Gost
Mislim da ipak ima veze. Nije pad vrijednosti pao iz vedra neba. Prije 40 godina alfa je sigurno bila cijenjena marka,ali splet okolnosti je doveo do tog drasticnog pada vrijednosti. Zasto toliko ne pada vrijednost francuzima npr. nema razloga da svabe vise mrze talijane nego francuze pa da su tu neku zavjeru zakovali da su ovi kvarljivi a francuzi nisu. Cinjenica je da zavrsna obrada i neke sitnice nisu kako treba sto smeta prosjecnom kupcu.
Meni kao ljubitelju pad vrijednosti odgovara,ja sam sa autom prezadovoljan,i mastam kako cu poslje ove kupiti drugu alfu,ali alfa ne zivi samo od ljubitelja. Stoga se nadam da ce giulietta  poceti mijenjati stanje stvari.
tako je, ipak postoje neke stvari na alfama koje ove budale u fiatu nikako da poboljšaju i mislim da je zato problem pada vrijednosti, ne kažem ja da vw bolji, mislim da svi koji me poznaju znaju što mislim, ali činjenica jest da neke stvari kod švaba bolje i pedantnije izgledaju, a da kod alfe izgleda ko da su bili mamurni 10 god. pa sad fataju korak. Npr. prostor motora, kod passata iz 2003 prostor motora izgleda kao apoteka, a na mojoj nakon što sve očistiš i prve kiše i malo vjetra ko da je auto vozio zadnji idiot koji nikad haubu digao nije. Ima još stvari ali da sad ne rastežem

Offline a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
za sada  :hap:

vau vau siri carstvo na truck segment, merge MANa i Scania-e  :ok:
jednostavno, zele postati No1 u svijetu i bar za neko vrijeme odoljevati kinezima...plakat cemo mi si i za alfom, ali i za vw  :hap: samo pricekajte 15tak godina

ovdje više neznaš tko koga j..e :rolll: :rolll:

http://www.automotoportal.hr/2010/11/17/sada-i-sluzbeno-fiat-prodaje-ferrari/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+automotoportalhr+%28AutoMotoPortal%29

33QO

• Gost

Oni su se odlučili na krajslera, nemaju dovoljno love, moraju nešto prodati, i to je to!

Offline reddevill

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
netko se več okreče u grobu  :wal:
C2H5OH U KRVI/ THE VARIATOR GANG

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
baš, majke mi nisu normalni,

a tko će im u US slagati te fiatiće/chryslere kad počnu crkavati,
zamislite scenu, mehaničar digne haubu u detroitu na novom 300c a unutra 1,4 multiar sa 200ks
digne glavu i kaže:
 WTF, tiny block, they only put half engine inside  :funny: where is other half  :smijeh

neke stvari možeš kupiti novcem za sve ostalo tu je mastercard  :smijeh
Nije bolest sve što boli

33QO

• Gost
baš, majke mi nisu normalni,

a tko će im u US slagati te fiatiće/chryslere kad počnu crkavati,
zamislite scenu, mehaničar digne haubu u detroitu na novom 300c a unutra 1,4 multiar sa 200ks
digne glavu i kaže:
WTF, tiny block, they only put half engine inside :funny: where is other half :smijeh

neke stvari možeš kupiti novcem za sve ostalo tu je mastercard  :smijeh

:funny: :funny: :funny: