meni npr. ne smeta buba štoviše simpatična mi je, ali su auti toliko dosadni, čak i ružni ako nije riječ o nekom tuningu, o unutrašnjosti da ne pričam, a ni kvalitetom baš nisu kao što su nekad bili, a opet toliko mi se ljudi nađe solit pamet da je njihov vw bolji od moga fiata, a bez pokrića, jel prvo da ja vozim njegov auto kao svoj raspao bi se na 7000 rpm, garantiram(ok ja svoje aute održavam (pre)često, ali nebitno)
meni se samo gadi kad se stvari koje su ustvari smeće dižu u nebesa zato što je npr golf 1 bio super, a golf 5 se kvari više nego bilo koji punto.
nevolim njemce kao narod, strogi su, bez emocija, imaju suprotno razmišljanje o životu i užicima od mene, da ne spominjemo odvratan jezik.....
uglavnom nisam osoba koja to voli, meni ne smeta par cvrčaka u autu, ali bi me smetalo da mi se raspadne getriba, da rikne 1 od 4 dizne goriva koje poslije treba mijenjat sve, a kvar jedne je sa poslom 5000 ili više tisuća kn, ja želim da mi auto liči na nešto.
nebi sad o toj kvaliteti jel vidim da bi svi koji žele da vw kupi alfu bolju kvalitetu, al što se tiče bitnih kvarova vw je još gori od talijana/audijeva ramena od 1000€, dsg mijenjač od 35000kn, dizna od 5000kn+, pumpe goriva....)
al činjenica da su njemci dobri u završnoj obradi interijera koji im ne liči na ništa, baš i nije neko oličenje kvalitete, tako da bi iskreno punooo rađe da alfa propadne nego postane potpuno konfekcijski gadan i jadan njemački auto.