Dakle evo vozala koje je zamjenilo burazvu 206-icu...
Auto je 1.4 TS za sada, mehanički solidan, ima malo posla oko ovjesa, malo oko varijatora, malo oko ispucalih crijeva na usisu, oko strganih kopči na kutiji filtera zraka i tak dalje, najviše posla ima na izubijanoj limariji izvana koja ima više boja na sebi i s koje je otpalo pola bezbojnog sa svih strana...
Planovi za sada:
Ovaj vikend rastavit auto, odvest ga limaru koji bi ga u 7 dana trebao polakirat na novo, krov i gornji dio zadnje haube će biti bijeli neka BMW icecold boja a ostatak auta Alfarosso 130B+. U boju idu kvake, pragovi, kompletni branici koji su sad nekom farbom pofarbani kistom tu i tamo, retrovizori i ostala bižuterija, ove lampe skidamo i vraćaju se originalne ali tonirane u crveno
Kupljene danas 16" Aez felge ali su u krom varijanti pa ćemo to prefarbat prvo u bijelo da se uklopi na auto kak treba, felge imaju na sebi skoro nove 215/40-16 gume. Nakon toga dovest unutrašnjost u red je pepljara otpada, popucale su neke plastikice, ovaj radio ide van, dolazi drugi pajo iz PUG-a, radio se vraća iznad pretinca na svoje mjesto a ne kako je sada, treba malo uredit tapete vratiju s kojih tu i tamo vise konci jer se otpustilo platno i tak dalje...Uglavnom posla nešto ima ali hebeš alfu koja je skroz ispravna i uredna

KAd se polakira i opet bude na cesti, kad promjenim krajnike i tak neke gluposti onda ćemo vidjet kak se bude ponašala na cesti pa će shodno tome biti i zabijena u pod naravno...
Evo fotki od danas nakon malo pranja i čišćenja, sljedeće kad se bude rastavljala i tako dalje...
S vremenom će vjerojatno i malo jače srce sjesti tak da moja 156 ima sestru po motoru

Uglavnom buraz je vlasnik i financijer dobrog dijela projekta a ja sam nadzorni/izvođač :hehe:
Za početak THe krov

Nakon štelanja zadnje haube koja je stajala kao pijanac nakon lude noći...

Netko i nije nešto pretjerano pazio na vrata...

Unutrašnjost očišćena, vidi se podložena pepeljara i tak dalje...

Tapete vratiju relativno ok...

I pokoja izvana

Malo smo oprali motorni prostor, provjerili svijećice i tak neke ludosti...

I sicevi su upotrebljivi još uvijek..

To be continued.....