Bok.
Pa nusam mislio da je Magneti marelli kineska pumpa 
Znam, danas više ne znaš šta zapravo u kutiji dobiješ. M.Marelli ne radi pumpe već pakira kineske, tak je moja bila.
To što je metalni impeler ne znači da je pumpa bolja. Plastični impeler nije bez veze već je on plastični radi samog balansa pumpe. Isto tako ti kineski metalni impeleri su teži i onda s vremenom lager ode i pumpa procuri.
Znam da se svi povode da će plastične lopatice se potrgat ili popucat ali ako je kvalitetna pumpa to se neće dogodit, ista stvar je i sa metalnim lopaticama.
Ne razumijem se u Alfe pa sam mislio da je to ok za njih.
A za Dayco sam misliobda je ipak losa marka ,jer kad sam kupovao kakvo remenje za BMW uvijek mi je Dayco bio medu losijim mafkama i jeftinijim cijenama kada mi je prodavatelj nabrajao..
Ovaj puta nisam pitao za micro remen za marku pa su mi poslali Dayco..
Dayco, Gates i Conti su broj 1. U 90% vozila se ugrađuje jedan od ta 3 remena kao prva ugradnja. VW npr. kombinira sva tri dok talijani ugrađuju svoj Dayco (Pirelli).
Dayco nije ništa lošiji ili bolji od ostala 2.
U Ruville setu ti je remen jedan od gore tri spomenutih jer Ruville ne radi remenje već u svoje setove pakira remene proizvođača i mislim da je u tvom setu baš Dayco.
Tako je u i ostalim setovima tipa SKF i drugi ... stavljaju ono što proizvode a ostalo dopunjuju drugim proizvođačima.