12-06-2026, 13:55:54

Autor Tema: GTV neće da upali...uopće-RIJEŠENO (napokon)  (Posjeta: 18921 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
Odg: GTV neće da upali...uopće
« Odgovori #180 u: 10-06-2010, 21:14:10 »
nisam niti ja rekao ništa oko kvalitete... ja samo kažem na onaj odgovor da je nešto banalno u pitanju i da češ odvest auto nakon 3 sata od njega.... to mi je malo smiješan pristup mehaničara...

a šlepu nebi komentirao... nadam se samo da če se konačno riješiti taj problem.... inače češ platit satnicu ko da si ju šlepao ne u zagreb nego u johannesburg  :hehe: 

btw. jel ti rekao okvirno cifru? nije valjda da naplačuje po satu... pa nije ovlašteni servis...
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Rivi

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Alfa Romeo GTV 2.0TB / Yamaha Fazer 1000
    • Split
« Odgovori #181 u: 10-06-2010, 21:21:22 »
nisam niti ja rekao ništa oko kvalitete... ja samo kažem na onaj odgovor da je nešto banalno u pitanju i da češ odvest auto nakon 3 sata od njega.... to mi je malo smiješan pristup mehaničara...
a šlepu nebi komentirao... nadam se samo da če se konačno riješiti taj problem.... inače češ platit satnicu ko da si ju šlepao ne u zagreb nego u johannesburg  :hehe: 
btw. jel ti rekao okvirno cifru? nije valjda da naplačuje po satu... pa nije ovlašteni servis...

Slušaj, tri puta sam bio tamo do sad i sva tri puta kraj auta nije bilo nikoga. Ne znam kako će mi naplatit, ali znam da ovakvim tempom mogu slobodno okitit auto da kod njega dočeka novu godinu.

A što se tiče kvara, realno i je banalno. Čovjek je promijenio pumpu goriva i filter i auto mu je upalio i to je riješio u čas. A sad se vrtimo oko nečeg što možda uopće nije problem. Možda se na kraju ispostavi da problem stvarno postoji, ali, jebemu miša, pa ja sam taj auto 2 godine vozao i znam kako su mi rekli da neke stvari riješim. To sam 5 puta do sad riješio tako i sad kad su simptomi isti, izmišlja se topla voda, bez da se proba opet isto. Ne znam bi li se smija ili plaka.
« Zadnja izmjena: 10-06-2010, 21:24:38 od Rivi »
Potpis :)

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #182 u: 10-06-2010, 21:23:22 »
 :hehe:    :rolle:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Anton

• Gost
« Odgovori #183 u: 10-06-2010, 22:20:24 »
a kaj ti nemozes doc i uzet svoj auto pa to napravit sam.....  :rolll:

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #184 u: 11-06-2010, 09:33:06 »
a kaj ti nemozes doc i uzet svoj auto pa to napravit sam.....  :rolll:

Dobro ti je reka, dođi u garažu uzmi kljuce i napravi proceduru sam. Pa ako proradi........ 
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #185 u: 11-06-2010, 09:39:46 »
Dobro ti je reka, dođi u garažu uzmi kljuce i napravi proceduru sam. Pa ako proradi........
Ma vidi, računam, bolje ništa ne govorit, pustit čovika da radi. Ja se i onako ne razumim u auta, niti mi se da natezat s nekim.
Toliko imam trenutno problema u životu, da mi svako malo skoči tlak i kad tgriba i kad ne triba. Onda ne ulazin u neke polemike, da ne povridin i koga ne bi triba.
Neka kopa. I onako neće ništa riješit ako ne "nauči kompjuter" kako triba radit. može do sutra lunjat s instrumentom.

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #186 u: 11-06-2010, 09:45:20 »
Tvoje auto, ti ces i platit popravak, pa radi sta mislis da je najpametnije. Ali da san ja u tvojoj situaciji ili bi on odradija proceduru ili bi ja sam
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
  • ima kolekciju auta :-)
    • Sarajevo
« Odgovori #187 u: 11-06-2010, 11:24:09 »
Ma može se to "diplomatski" odraditi bez imalo frke.
Odeš da izvidiš kako ide sa autom i onda u priči kažeš majstore što mi ne bi ovo probali, sa par strana sam čuo da ta procedura može srediti problem, što da ne, ne gubimo ništa...hajdmo probat....
Diplomatija ftw, inače sa majstorima manje više ide tako, zaigraj mu na "soft spot" nemoj se kurčit i predloži proceduru, a ako ne uspje kažeš jbg probali smo....hajmo dalje :-)

Tako bih to ja uradio
"Rightous infliction of retribution manifested by an appropriate agent"

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #188 u: 11-06-2010, 13:54:32 »
Ma može se to "diplomatski" odraditi bez imalo frke.
Odeš da izvidiš kako ide sa autom i onda u priči kažeš majstore što mi ne bi ovo probali, sa par strana sam čuo da ta procedura može srediti problem, što da ne, ne gubimo ništa...hajdmo probat....
Diplomatija ftw, inače sa majstorima manje više ide tako, zaigraj mu na "soft spot" nemoj se kurčit i predloži proceduru, a ako ne uspje kažeš jbg probali smo....hajmo dalje :-)

Tako bih to ja uradio

E sad, on kaže da je odradija, pa da je situacija ista. Je li odradija stvarno ili možda nije odradija točno po uputama (jer se i meni jedan put desilo da san za par sekundi nestrpljenja platija da moran odradit ponovo), ne znan, ali ajmo virovat.
Ako ništa, u međuvrimenu je dijagnosticira kvar na staklu vozačevih vrata (spoj kod vrata je loš), tako da ću kasnije bar moć vozit s otvorenim prozorom, bez straja da neće zatvorit.

Sad se čeka da dođe čovik s kompjuterom, pa će mu ubacit "virus da mora radit kako triba". :hehe:
Ako ništa, kompjuter se i tako može "riješit", ako imaš parametre auta, pa ćemo vidit. A i provaćemo resetirat onu lampicu "ejrbega", pa vidit oće li se opet palit. Iako, izolir traka sasvim pristojno drži.

Poanta je da čovik ima osobnih stvari koje su mu se nakupile, pa ih triba riješit. Ako nešto razumim, to ću razumit. Znam da to ne bi tribala bit moja briga, ali nije mi nikad niko reka do sad da san govno od čovika, pa se neću ni sad dovest u takvu situaciju.
« Zadnja izmjena: 11-06-2010, 13:58:41 od Rivi »

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #189 u: 11-06-2010, 14:29:59 »
ajde barem ste usput riješili to sa staklom, probaj riješit i taj air-bag pa da sve bude kako spada  :ok: 
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
« Odgovori #190 u: 11-06-2010, 15:09:02 »
E sad, on kaže da je odradija, pa da je situacija ista. Je li odradija stvarno ili možda nije odradija točno po uputama (jer se i meni jedan put desilo da san za par sekundi nestrpljenja platija da moran odradit ponovo), ne znan, ali ajmo virovat.
Ako ništa, u međuvrimenu je dijagnosticira kvar na staklu vozačevih vrata (spoj kod vrata je loš), tako da ću kasnije bar moć vozit s otvorenim prozorom, bez straja da neće zatvorit.

Sad se čeka da dođe čovik s kompjuterom, pa će mu ubacit "virus da mora radit kako triba". :hehe:
Ako ništa, kompjuter se i tako može "riješit", ako imaš parametre auta, pa ćemo vidit. A i provaćemo resetirat onu lampicu "ejrbega", pa vidit oće li se opet palit. Iako, izolir traka sasvim pristojno drži.

Poanta je da čovik ima osobnih stvari koje su mu se nakupile, pa ih triba riješit. Ako nešto razumim, to ću razumit. Znam da to ne bi tribala bit moja briga, ali nije mi nikad niko reka do sad da san govno od čovika, pa se neću ni sad dovest u takvu situaciju.

pihh što ti voziš neko mušićavo auto....dozla da je alfa romeo heheheheh
Šalim se, sredit će se to sve...samo strpljenje ništa drugo :-)

Alfa-Dodo

• Gost
« Odgovori #191 u: 11-06-2010, 18:40:50 »
Pih talijansko govno  :song:
Da mi je znat koji debili voze takva auta  :metak  :funny: :funny: :funny:

DelGuz

• Gost
« Odgovori #192 u: 12-06-2010, 02:49:43 »
Rivi minjaj meštra!

Offline alfa75

• Sa stažom
    • Metković
    • Transaxle sekta
« Odgovori #193 u: 12-06-2010, 10:55:17 »
Ajme ljudi...

ala prdoklačite   :)

Gospe ti, ja sam bez auta bio 9.mjeseci dok nismo našli šta mu je....a vozim TS 8V

Pusti čovjeka da radi, šta ti znači 2000, 3000, 4000 kuna..????

Svi bi vozili bijesne turbake i još Alfu ( alooo ), i još bi da pale kad vi hoćete???

E, pa , ne može!!!!

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
« Odgovori #194 u: 12-06-2010, 19:40:07 »
Ajme ljudi...

ala prdoklačite   :)

Gospe ti, ja sam bez auta bio 9.mjeseci dok nismo našli šta mu je....a vozim TS 8V

Pusti čovjeka da radi, šta ti znači 2000, 3000, 4000 kuna..????

Svi bi vozili bijesne turbake i još Alfu ( alooo ), i još bi da pale kad vi hoćete???

E, pa , ne može!!!!

Tačno tako !! Hoćeš pouzdano a dobro onda se zna, golf S paket i to po mogućnosti godina 1982 jerbo golfovi su ti ka' dobro fino, berba '82 je bila osobito plodna. To je oštra mašina od 39 kW, neki od tih konjića i nisu preživili do danas ali ono što je ostalo je pouzdano, nema servo, nema ABS, jedina elektronika u auto je upaljač ali zato nema šta ni da krepa......to su prava auta za prave mužjake (alfa mužjake)
hehehehe

33stradale

• Gost
« Odgovori #195 u: 12-06-2010, 22:26:12 »
Neznan malo mi se to previse vuce za jednog" doktora" :?:ja svoju vozim u kupre na servis"autosprint"na Mejama ,covik :ok: mestar :ok: pa sad ti vidi.Kod mene su bile sprice tj. nije dobivala napon na sprice .

33QO

• Gost
« Odgovori #196 u: 12-06-2010, 22:38:03 »
Neznan malo mi se to previse vuce za jednog" doktora" :?:ja svoju vozim u kupre na servis"autosprint"na Mejama ,covik :ok: mes(t)ar :ok: pa sad ti vidi.Kod mene su bile sprice tj. nije dobivala napon na sprice .

DelGuz

• Gost
« Odgovori #197 u: 13-06-2010, 01:14:55 »

E, pa , ne može!!!!
al istina ovo za turbake, na toplo moras verglat vise nego ijedno drugo auto a na ladno nece upalit uvik kad oces,
meni je petarda par puta otkazala poslusnost i to bi je svaki put vecer prije uredno dovea doma. Ujutro jednostavno nece i nece i SVAKI put je bia drukciji uzrok: 1 put struja 1#pumpa goriva 1#nema goriva 1#kompjuter

E, pa, ne može!!!!  :hap:

Offline alfa75

• Sa stažom
    • Metković
    • Transaxle sekta
« Odgovori #198 u: 13-06-2010, 01:29:29 »
al istina ovo za turbake, na toplo moras verglat vise nego ijedno drugo auto a na ladno nece upalit uvik kad oces,
meni je petarda par puta otkazala poslusnost i to bi je svaki put vecer prije uredno dovea doma. Ujutro jednostavno nece i nece i SVAKI put je bia drukciji uzrok: 1 put struja 1#pumpa goriva 1#nema goriva 1#kompjuter

"Dvije riječi":  Uno Turbo II Racing cca 160ks

Dođem sa ženom na kupanje, ugasim....nakon par sati....sjednemo u auto, reko ja njoj, aj ti vozi....auto upali, a nakon 30metar....CRČE.
Pa 5 mjeseci pred kućom, dok jedan dan nije upalio, nakon toga, sve 5!!!

DelGuz

• Gost
« Odgovori #199 u: 13-06-2010, 01:51:28 »
"Dvije riječi":  Uno Turbo II Racing cca 160ks

Dođem sa ženom na kupanje, ugasim....nakon par sati....sjednemo u auto, reko ja njoj, aj ti vozi....auto upali, a nakon 30metar....CRČE.
Pa 5 mjeseci pred kućom, dok jedan dan nije upalio, nakon toga, sve 5!!!
misecima mi je stala isprid kuce  :clap:   
PETARDA :love2: :love:
« Zadnja izmjena: 13-06-2010, 01:55:22 od DelGuz »

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #200 u: 13-06-2010, 06:35:46 »
A valjda će idući tjedan bit gotova. Sad me još samo zanima koliko će to izać love.
Pumpa benzina+filter...koliko to dođe, da znan oduzet od ukupne cijene, pa vidit koliko je uzea za ruke+ostalo.

Offline Mirsad

• Ovisnik o alfistima
  • 156 2.0TS+LPG
    • Sarajevo
    • [Premier ĐĄasual Dating  Actual Women]
« Odgovori #201 u: 13-06-2010, 09:54:53 »
Ma samo da proradi. Ne ispla ti se da auto stoji u servisu, hem sto je trosak serivisera, jos djaba ide registracija a ti tabanas :o000:

Offline Igica

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa 146
    • Varaždinske toplice - Varaždin
« Odgovori #202 u: 13-06-2010, 11:14:49 »
Rivi zovi egzorcista

Anton

• Gost
« Odgovori #203 u: 13-06-2010, 16:08:40 »
gle ovak...
lijepo se obici u bilu kosuljicu i neke hlacice speglane na špic
u ruci donesi kanticu selenie, racing naravno s alfa crvenom masnicom
izraz lica dok joj se priblizavas mora biti njezno, respektabilno, strog ( nemoj da pomisli da joj se smijes !!!! )
ton glasa mora biti podrhtavajuci i pun brige
vazno !!!!! priblizi joj se s boka, idealno bi bilo pod kutem od cca 45 %, tako da te opazi ali da se ne osjeti ugrozenom, takoder prilikom prilaska pravi odredenu buku da ju ne iznenadis...
Nemoj joj gledati felge ( ak su prljave ) ili opcenito ju nemoj kriticki gledati ako je zmazana, simuliraj divljenje ( nesto kako tipa, prva cura, gle kak se hrabro drzi a jos i tako dobro izgleda...)
ne obracaj joj se s frazama bok, malena, ljubavi, draga i slicno...ako tako zaopcnes razgovor znat ce da si dosao po dir i ignorirat ce te nacisto... budi inovativan, nesto tipa kao, "rijedak je zrak vani za tvoju turbinicu ...." "neka tebe tu..."
njezno joj jagodicama kaziprstiju ( pazi ovo je vazno // ne koristiti srednji prst // ) obrisi pospane okice, sve 4 od unutra prema van i od desne strane prema lijevoj...ne naglasavj lijevu strenu jer je tamo volan...skuzit ce te...
sad si napola puta do njene g-tocke, odnosno scudetta.... simuliraj gay usklik "oh, gle, musica ti je zapela na dnu scudetta, sad ce to tatica pocistiti..."
i sad konacni udarac, izvadi brdo novcanica po 200 kn ( fotokopiranih naravno jer jbg recesija je, ( ne kopiraj obje strane jer je to kazneno dijelo opisano u clanku xx kaznenog zakona)) i reci " joj sto sve imam u planu za tebe kad se odmoris...."
sad blago dupetom kliznes u sjedalo, nek se ona namjesti tebi a ne ti njoj.... okreni kljuc....slusaj sestaka.... ( i sad joj hebi majku do blokade hladnoj da zna tko je gazda !!!! )

nemres falit.....nadam se da sam pomogao....

:mah:

Offline spliff

• Ovisnik o alfistima
  • 155 2.0 16V
    • Osijek
« Odgovori #204 u: 13-06-2010, 16:16:51 »
rikavam   :smijeh :smijeh

AR 155 2.0 16V

Futbol tejks mi meni plejsiz. Hot plejsiz. Kold plejsiz. Bat a preperfor itol. Bikoz in ma lajf pipl ikspekt onli d best priformns, evn andr ekstrem kondišns.

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
  • 164-2.0 TS,166-2.4 JTD,156-1.9 JTD, Ducato 2.8 JTD
    • Split
« Odgovori #205 u: 13-06-2010, 16:36:16 »
 :funny:  Antone, objasnio si sve kao da si mene pitao  :smijeh
Oko kuće jedan auto i hrpa traktora...

Offline dumpors

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
« Odgovori #206 u: 13-06-2010, 16:49:52 »
gle ovak...
lijepo se obici u bilu kosuljicu i neke hlacice speglane na špic
u ruci donesi kanticu selenie, racing naravno s alfa crvenom masnicom
izraz lica dok joj se priblizavas mora biti njezno, respektabilno, strog ( nemoj da pomisli da joj se smijes !!!! )
ton glasa mora biti podrhtavajuci i pun brige
vazno !!!!! priblizi joj se s boka, idealno bi bilo pod kutem od cca 45 %, tako da te opazi ali da se ne osjeti ugrozenom, takoder prilikom prilaska pravi odredenu buku da ju ne iznenadis...
Nemoj joj gledati felge ( ak su prljave ) ili opcenito ju nemoj kriticki gledati ako je zmazana, simuliraj divljenje ( nesto kako tipa, prva cura, gle kak se hrabro drzi a jos i tako dobro izgleda...)
ne obracaj joj se s frazama bok, malena, ljubavi, draga i slicno...ako tako zaopcnes razgovor znat ce da si dosao po dir i ignorirat ce te nacisto... budi inovativan, nesto tipa kao, "rijedak je zrak vani za tvoju turbinicu ...." "neka tebe tu..."
njezno joj jagodicama kaziprstiju ( pazi ovo je vazno // ne koristiti srednji prst // ) obrisi pospane okice, sve 4 od unutra prema van i od desne strane prema lijevoj...ne naglasavj lijevu strenu jer je tamo volan...skuzit ce te...
sad si napola puta do njene g-tocke, odnosno scudetta.... simuliraj gay usklik "oh, gle, musica ti je zapela na dnu scudetta, sad ce to tatica pocistiti..."
i sad konacni udarac, izvadi brdo novcanica po 200 kn ( fotokopiranih naravno jer jbg recesija je, ( ne kopiraj obje strane jer je to kazneno dijelo opisano u clanku xx kaznenog zakona)) i reci " joj sto sve imam u planu za tebe kad se odmoris...."
sad blago dupetom kliznes u sjedalo, nek se ona namjesti tebi a ne ti njoj.... okreni kljuc....slusaj sestaka.... ( i sad joj hebi majku do blokade hladnoj da zna tko je gazda !!!! )

nemres falit.....nadam se da sam pomogao....

:mah:

:smijeh ovo cu isprintat sigurno ak me neces tuziti radi autorskih prava :smijeh :smijeh
« Zadnja izmjena: 13-06-2010, 17:33:26 od dumpors »
...and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage...

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #207 u: 13-06-2010, 16:53:56 »
 :care :care :care :care
:cigara: :cigara:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #208 u: 13-06-2010, 17:40:12 »

iskreno ja nemam pojma o čemu ti pričaš, barem što se tiče ovog turbaka... meni na hladno pali na zub, evo več skoro pa 3. godinu, pogotovo u zagrebu več dvije zime na (-) minus temperaturi... a kad je topla, vruča svejedno, dva puta kao da zavergla i odma upali... znači cca. 2 sekunde i upali...

@Antone to je to  :funny
moja AR GTV 2.0 V6 TB

DelGuz

• Gost
« Odgovori #209 u: 13-06-2010, 18:25:42 »
iskreno ja nemam pojma o čemu ti pričaš, barem što se tiče ovog turbaka... meni na hladno pali na zub, evo več skoro pa 3. godinu, pogotovo u zagrebu več dvije zime na (-) minus temperaturi... a kad je topla, vruča svejedno, dva puta kao da zavergla i odma upali... znači cca. 2 sekunde i upali...

meni je drago, zbog tebe ;)