doslo me 600kn sa materijalom, jedino sta san ja mora oplate skidat, al to mi je i draze nego da mi neko drugi kopa po autu

rucke je bilo najteze nac covika da mi to radi...stvarno asm se namucio jer to niko nece da radi jer je zajebano i nemogu puno naplatit....to sam nasa u splitu jednoga koji radi te stvari koji drugi nece

to je bilo 100kn kom al je odlicno napravljeno

prekidace sam sam napravio, pobrusio dobro onu prljavstinu i pospreja crnim sprejom i kasnije bezbojnim lakom...odlicno je ispalo, jedinino mi je problem bio od suvozaca prekidac ugurat nazad u oplatu jer je bilo puno materijala kada se tapeciralo al to sam nekako rjesio

@stiv
haha...i meni je od lepog odlicna...prije nego sta sam svoju kupio samo sam gledao slike od lepine 147ice....definitivno odlicno sređena, bas po mome gustu, bez nepotrebnog kiča

u planu je jos mozda tamnit sve sajbe, aj to se jos mislim jer u jednu ruku odlcno izgleda a u drugu ruku sakriva interijer koji je sada sređen, pa cu jos dobro razmislit a ineznam oceli me pandurija zezat

jos moram stavit drugi lonac jer mi je serijski i ne dimi mi drugi spuh...nesto ovako mislim samo da izlati gledaju prema gore ko dtm spuh
Alfa 147 2.0 Ragazzon Duplex 2x80 #1